• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Engony

Člen
Zdravím,
už to bude nějaké doba co jsem začal natáčet videa z Minecraftu a hledám nové způsoby, jak svou tvorbu rozšířit.
Dám vám sem své poslední video, doufám že se bude líbit a pokud ano snad se podíváte i na ostatní :)
S pozdravem Engony :)

Dykol

Odpadlík
Zdravím,
už to bude nějaké doba co jsem začal natáčet videa z Minecraftu a hledám nové způsoby, jak svou tvorbu rozšířit.
Dám vám sem své poslední video, doufám že se bude líbit a pokud ano snad se podíváte i na ostatní :emoji_slight_smile:
S pozdravem Engony :emoji_slight_smile:

Celkově video je v pohodě. Mohl bych ti ale poradit, že semtam jsou tam hluché scény kdy nic neříkáš, což se divákovi nemusí úplně líbit. Dále mi připadá, že se trochu stydíš, ale to je normální když říkáš, že začínáš (snad :d) a jako poslední bych ti poradil ohledně webky, kterou bych dal více nahoru a trochu i zvětšil o_o No, nejsem žádný Jůtuber, ale toto mě napadlo když jsem na to kouknul o_o

Engony

Člen
Celkově video je v pohodě. Mohl bych ti ale poradit, že semtam jsou tam hluché scény kdy nic neříkáš, což se divákovi nemusí úplně líbit. Dále mi připadá, že se trochu stydíš, ale to je normální když říkáš, že začínáš (snad :d) a jako poslední bych ti poradil ohledně webky, kterou bych dal více nahoru a trochu i zvětšil o_o No, nejsem žádný Jůtuber, ale toto mě napadlo když jsem na to kouknul o_o
V poho jsem rád za každou radu :)

Vecktus

Aktivní člen
Já si myslím, že tvé oblíbené slovo je protože... asi 8-krát ho tam slyším
[xtable]
{tbody}
{tr}
{td}:emoji_imp:{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

Engony

Člen
Investuj do lepšího mikrofonu
Mno budu muset vydržet nějakou dobu s tím co mám :) Jednak nebyl nejlevnější a jednak mi ho koupila přítělkyně :D
Já si myslím, že tvé oblíbené slovo je protože... asi 8-krát ho tam slyším
[xtable=skin1]
{tbody}
{tr}
{td}:emoji_imp:{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Máš pravdu je to strašný, budu s tím muset něco dělat :emoji_smiley:
A tady takový sepeciálek

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.