Pokud vím jsem bezdětnýtati si to ti????
Celkově video je v pohodě. Mohl bych ti ale poradit, že semtam jsou tam hluché scény kdy nic neříkáš, což se divákovi nemusí úplně líbit. Dále mi připadá, že se trochu stydíš, ale to je normální když říkáš, že začínáš (snad :d) a jako poslední bych ti poradil ohledně webky, kterou bych dal více nahoru a trochu i zvětšil o_o No, nejsem žádný Jůtuber, ale toto mě napadlo když jsem na to kouknul o_oZdravím,
už to bude nějaké doba co jsem začal natáčet videa z Minecraftu a hledám nové způsoby, jak svou tvorbu rozšířit.
Dám vám sem své poslední video, doufám že se bude líbit a pokud ano snad se podíváte i na ostatní :emoji_slight_smile:
S pozdravem Engony :emoji_slight_smile:
V poho jsem rád za každou raduCelkově video je v pohodě. Mohl bych ti ale poradit, že semtam jsou tam hluché scény kdy nic neříkáš, což se divákovi nemusí úplně líbit. Dále mi připadá, že se trochu stydíš, ale to je normální když říkáš, že začínáš (snad :d) a jako poslední bych ti poradil ohledně webky, kterou bych dal více nahoru a trochu i zvětšil o_o No, nejsem žádný Jůtuber, ale toto mě napadlo když jsem na to kouknul o_o
Mno budu muset vydržet nějakou dobu s tím co mám Jednak nebyl nejlevnější a jednak mi ho koupila přítělkyněInvestuj do lepšího mikrofonu
Máš pravdu je to strašný, budu s tím muset něco dělat :emoji_smiley:Já si myslím, že tvé oblíbené slovo je protože... asi 8-krát ho tam slyším
[xtable=skin1]
{tbody}
{tr}
{td}:emoji_imp:{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]
Nevím jestli je dobrý nápad se učit zrovna odeměHezký videa, aspon se něco naučím xD :} a možná i ostatní.
Díky tady je přídavekGood.. jen tak dál brácho :]