PrdimHranolky
#VolímMencla
Nazdáááááár Lidičky!
Jak už asi každý ví, tak tímto dnes jsem půlroku v AT (dohromady).. Byla to náročná doba.. Spousty potrestaných hráčů, spousty hádek, spousty odehraných hodin, spousty zodpovězených otázek, spousty stížností a spousty nadávek či urážek...
Když jsem nastoupil, čekal jsem, že tu nevydržím ani měsíc. Nakonec jsem vydržel přesněji 3 měsíce a 13 dní.. Ze začátku jsem se bál dávat tresty, aby na mě nebyla stížnost.. Postupně jsem se seznámil s každým z AT.. Dost mi tehdy pomohl @Fikiplay , který mi hodně pomohl s příkazy a se vším.. Stejně tak i @Misery96 , který mě vždy poržel a vždy neváhal a rád mi pomohl, ale to všichni
Byl jsem rád, že mě Wejk vzal.. Sice jsem se bál, ale ten vstup sem dal
Postupem času, jsem se přestával bát a pak BUM, PRÁSK a stížnost.. Bohužel a správně potrestaná.. Moje první 2 body
Samozřejmě, že jsem byl nasranej, ale co se dalo dělat? Nic.. Jen se profackovat a hrát dál.. Pak 31.10. Jsem všichni, jak ovečky, čekali na jedno a to byl příspěvek od Wejka "Into the past" .. Tento příspěvek jsem přežil, ale bohužel, den na to jsem se rozhodl odejít z AT.. Cesta šla dál a já jsem stále hrál na CM, sice méně, ale pořád hrál.. Pak mi jednou napsal Misery, že je nábor, tak at koukám už psát.. Odmlouval jsem.. Říkal jsem si, že stejně nebudu mít šanci, však už jsem jednou odešel.. Ale nakonec mě přemluvil a já to napsal.. Nikomu jsem o tom neřekl samozřejmě
Nikdo to netušil, že jsem podal přihlášku.. Všem jsem psal, že ne..
A pak toho krásného data 23.12. mě Misery napsal, že jsem to vyhrál, tak koukám, jestli si zas ze mě někdo nedělá srandu ona to byla pravda.. Wejk mi nahodil práva hned ten den. Měl jsem je nejrychleji (MUHAHAHAHA) a hned jsem začal "pracovat".. Už jsem se ani moc nebál těch trestů, už jsem věděl, jak to tu chodí.. Pak jsem po dlouhé době potkal @Soony37CZE se kterým jsem se od té doby začal bavit :O Pak přišel další velký den.. Posílal jsem @Krosta8 několik hráčů na zabanování.. A on mi napíše.. "Počkej napíšu něco Wejkovi" , tak jsem se zhrozil, šel jsem AFK a když jsem přišel zpět k počítači, tak vidím v chatu od Wejka "mititititiititititiititititi" , tak jsem odepsal jen "coe?" a najednou jsem uviděl červený prefix a hráči na serveru hned "Cg" a já to furt nechápal, až mi napsali, že jsem byl povýšen
Ze začátku jsem nic nevěděl.. Ptal jsem se na každou blbost.. Proto díky Krostovi a Miserymu, kteří mi pomohli s příkazy.. Bohužel, pak se stala špatná věc.. Misery opustil AT, ano byl jsem nasranej.. Chápal jsem ho, ale i tak jsem mu to musel několikrát vyčítat, hádat a další věci.. To jsem nějak "přežil" a bohužel ten Admin mi dlouho nevydržel, protože jsem ko*ot a udělal jsem pí*ovinu a přišel jsem o Admina.. Vyčítal jsem si to ještě den, dva.. Pak jsem na to zapomenul a hrál jsem dál, až do ted?
Ti nejlepší z nejlepších?
@Misery96 Ten náš slavný Miserýýýý.. Sám víš, co bych psal, ale to bych tu byl další hodinu déle
@Soony37CZE Škoda, že jsme se nepotkali dříve a nezačali bavit :S
@Delfik Delfiku, tys mi napsal tuhle na Discordu a to co jsi napsal, toho si moc vážím
@Amibaer_ Jak všichni pi*ovali, že jsi v AT, ale zatím ani jedna stížnost, ved si jen tak dál
@Zakynka Zaký.. To odpojení ze SG ti budu ještě dlouho vyčítat..
Promin:S
@Krosta8 Hele.. Pán hlafní.. Promin mi, jak jsem se k tobě zachoval.. Mrzí mě to, ale zárověn jsem za to rád, omlouval jsem se ti už předtím, ale to máš jedno, myslím, že už to je ok, né?
@Trewish Brááško, snad tě na oslavě nezabili, dlouho jsem tě neviděl
@Chemicky Chemí, štve mě, že jsi opustil AT.. Byl jsi moudrý a nebál jsi se too, škoda holt :S
To je asi všechno.. Ti, kteří tu nejsou, tak nezoufejte, neznamená, že když tu nejste, tak Vás nemám rád či tak, jen jsem hlava děravá a skoro nic si nepamatuji..
Až na to, jak jsem ztratil Admina, jsem za vše rád, co jsem udělal.. Doufám, že jsem Vás moc nes*al
A malá statistika?
Za druhé působení v AT jsem stihl nasbírat 119 stránek v BanListu..
Udělil jsem cca 1190 trestů
Udělil jsem něco okolo 600 warnů
Udělil jsem něco okolo 500 muteček
Udělil jsem něco okolo 130 banů
Udělil jsem něco okolo 20 kicků
To je asi vše. Všem díky za shlédnutí
S pozdravem a dobrou noc, Mititi
Ps. Nevěděl jsem, jak to pojmenovat, tak tu máte pár názvů od hráčů
Jak už asi každý ví, tak tímto dnes jsem půlroku v AT (dohromady).. Byla to náročná doba.. Spousty potrestaných hráčů, spousty hádek, spousty odehraných hodin, spousty zodpovězených otázek, spousty stížností a spousty nadávek či urážek...
Když jsem nastoupil, čekal jsem, že tu nevydržím ani měsíc. Nakonec jsem vydržel přesněji 3 měsíce a 13 dní.. Ze začátku jsem se bál dávat tresty, aby na mě nebyla stížnost.. Postupně jsem se seznámil s každým z AT.. Dost mi tehdy pomohl @Fikiplay , který mi hodně pomohl s příkazy a se vším.. Stejně tak i @Misery96 , který mě vždy poržel a vždy neváhal a rád mi pomohl, ale to všichni
A pak toho krásného data 23.12. mě Misery napsal, že jsem to vyhrál, tak koukám, jestli si zas ze mě někdo nedělá srandu ona to byla pravda.. Wejk mi nahodil práva hned ten den. Měl jsem je nejrychleji (MUHAHAHAHA) a hned jsem začal "pracovat".. Už jsem se ani moc nebál těch trestů, už jsem věděl, jak to tu chodí.. Pak jsem po dlouhé době potkal @Soony37CZE se kterým jsem se od té doby začal bavit :O Pak přišel další velký den.. Posílal jsem @Krosta8 několik hráčů na zabanování.. A on mi napíše.. "Počkej napíšu něco Wejkovi" , tak jsem se zhrozil, šel jsem AFK a když jsem přišel zpět k počítači, tak vidím v chatu od Wejka "mititititiititititiititititi" , tak jsem odepsal jen "coe?" a najednou jsem uviděl červený prefix a hráči na serveru hned "Cg" a já to furt nechápal, až mi napsali, že jsem byl povýšen
Ti nejlepší z nejlepších?
@Misery96 Ten náš slavný Miserýýýý.. Sám víš, co bych psal, ale to bych tu byl další hodinu déle
@Soony37CZE Škoda, že jsme se nepotkali dříve a nezačali bavit :S
@Delfik Delfiku, tys mi napsal tuhle na Discordu a to co jsi napsal, toho si moc vážím
@Amibaer_ Jak všichni pi*ovali, že jsi v AT, ale zatím ani jedna stížnost, ved si jen tak dál
@Zakynka Zaký.. To odpojení ze SG ti budu ještě dlouho vyčítat..
@Krosta8 Hele.. Pán hlafní.. Promin mi, jak jsem se k tobě zachoval.. Mrzí mě to, ale zárověn jsem za to rád, omlouval jsem se ti už předtím, ale to máš jedno, myslím, že už to je ok, né?
@Trewish Brááško, snad tě na oslavě nezabili, dlouho jsem tě neviděl
@Chemicky Chemí, štve mě, že jsi opustil AT.. Byl jsi moudrý a nebál jsi se too, škoda holt :S
To je asi všechno.. Ti, kteří tu nejsou, tak nezoufejte, neznamená, že když tu nejste, tak Vás nemám rád či tak, jen jsem hlava děravá a skoro nic si nepamatuji..
Až na to, jak jsem ztratil Admina, jsem za vše rád, co jsem udělal.. Doufám, že jsem Vás moc nes*al
A malá statistika?
Za druhé působení v AT jsem stihl nasbírat 119 stránek v BanListu..
Udělil jsem cca 1190 trestů
Udělil jsem něco okolo 600 warnů
Udělil jsem něco okolo 500 muteček
Udělil jsem něco okolo 130 banů
Udělil jsem něco okolo 20 kicků
To je asi vše. Všem díky za shlédnutí
S pozdravem a dobrou noc, Mititi
Ps. Nevěděl jsem, jak to pojmenovat, tak tu máte pár názvů od hráčů