• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Fialka♡

Velmi známý člen
Kde je začiatok tam je koniec...
Mám vás rada a nechcem o vás prísť ale rozhodnutia sú ťažké :( bola by som rada ešte keby ste napísali niečo :( hneď a teraz do tohto chatu... :) a zabudla som na @Excelim ktorý má pekný skin z 3D okuliarmy :)

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
No ja ti poviem zas to isté... s CM nekončia normálny ludia :D To sa nedá. Ani s mc sa nedá skončiť len tak.
Keď podla teba áno, tak nech sa ti darí v živote, a ešte niekedy príď .....

P

PVNST

Návštěvník
Bože já bych slovo konec banoval, jděte do háje řešit takovéhle kraviny pořád .... -.-

Fialka♡

Velmi známý člen
:( ja neviem či je to správne odísť :( :'( ja nechcem prísť o priateľov :'( :/ ja..ja..ja sa proste bojím odísť a stratiť priateľa..a prísť o všetko :( :'( tak tiež ma mrzí že MinerFoxx dostal ban..možno dokonca aj Ip Ban...na téma: No ahoj.... Nájdete ďalšie a prvé napísané info... A hodnotenie keksmy mi bude chýbať :( 1keks na toto,jedna slza :( A vy asi nechcete aby som odišla však? :( niečo s tým spravím..je to aj kvôli hackerom a kidom ... :( Budem chodiť na FB.. FB : Sii Pir Dium :) :(

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.