• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jaký na to máte názor vy ? :-)

• Dobrý nápad

Votes: 0 0.0%
  • Špatný nápad

Votes: 4 66.7%
  • Je mi to jedno :-)

Votes: 2 33.3%

• Total voters
    6
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Itz_Jerry_PvP

Aktivní člen
Zdravím vás A-teame a milý hráči. Chci se zeptat jestli by jsem nemohl dostat funkci Eventer, Miluju stavění parkouru a bavení hráčů :) Eventer jsem chtěl být už když jsem na tomto serveru začínal hrát :) Na Creativu a Prisonu jsem je také vždy dělal :D Ale nikdy tam nebylo moc lidí :( Tak toto je zpráva spíše pro Waka, mohl by si si mě vzít a já bych něco postavil, klidně bych ty mapy i stavěl sám :) S přikazy umím a na počítač můžu skoro furt, určitě bych tomu věnoval co nejvíce času. Chtěl bych být Eventer na Skyblocku protože tam žadný není (Aspoň o tom nevím :D). No toto je celá má zprává, Napište co si o tomto myslíte,
Děkují s pozdravem Jerry :)
@MrWakeCZ @koza37

iScipioX_

Velmi známý člen
O to by sa mal starať koza37.. (lol) Bolo by dobré na tvojom mieste sledovať jeho profil.. :3

SpexikEx

Führer
Ale což je pravda, hodil by se nějaký aktivní eventer jako byl Martin2035 a SkateQue (Kdyžtak mě opravte, nejsem si jistý tím jménem Martin..) :)

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Mám pocit, že tohle si spíš šéfuje Flafy jak už tomu bylo u kozy :) Ale jelikož se teď neví jak a co bude v budoucnosti tak se eventer hledat nejspíše nebude :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.