Nedostatečný důkaz mohl jen skočit a to fly Redvolko může psát jen tak a navíc nemá práva.Chtěl bych požádat o stížnost hráči Redvolko, protože měl FlyHack, ale hráč, který ho uspořádal si toho nevšiml. Hráč který to uspořádal byl Houbacek_Ratata.
Jo a dokonce jiný k´hráč tvrdil, že má FlyHack.
View attachment 20464
Toto vysvetluje väčšinu vecí.. screenshot niekedy vôbec nestačí pri FlyHacku.. niekedy vystačí no v tomto prípade nie. Pokiaľ ho ešte uvidíš tak ho radšej natoč. Tu je možno, že iba vyskočil ako dôkaz, že FH mal tak nie je dostačujúci.Vidíš že se hýbe nohama?
FlyHack to nebyl človéče po 1. tenhle event je starý asi 2týždne.. A za 2 byl to skok... a po 3. i Kdyby to byl fly.. Nemůžeš s tým nic.. Byl to pouze hráčův event takže když mě vidí má ho kicknout.. + Podívej se nanho.. díva se přesne na mně pořádajíci eventu.. Takže sou to jasné důkazy toho že to fly nebyl :* + Ešte mám fly dovolený.. takže FlyHack nepotřebuju když mám v právech fly v p5 nebo 6Chtěl bych požádat o stížnost hráči Redvolko, protože měl FlyHack, ale hráč, který ho uspořádal si toho nevšiml. Hráč který to uspořádal byl Houbacek_Ratata.
Jo a dokonce jiný k´hráč tvrdil, že má FlyHack.
View attachment 20464