• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Chtěl bych požádat o stížnost hráči Redvolko, protože měl FlyHack, ale hráč, který ho uspořádal si toho nevšiml. Hráč který to uspořádal byl Houbacek_Ratata.
Jo a dokonce jiný k´hráč tvrdil, že má FlyHack.
Bez názvu.png

Eidan_Obecny

Hermelín jak má být! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chtěl bych požádat o stížnost hráči Redvolko, protože měl FlyHack, ale hráč, který ho uspořádal si toho nevšiml. Hráč který to uspořádal byl Houbacek_Ratata.
View attachment 20464
Nedostatečný důkaz mohl jen skočit a to fly Redvolko může psát jen tak a navíc nemá práva.

iGniSsak

Vlastní popis
Developer
Vidíš že se hýbe nohama?
Toto vysvetluje väčšinu vecí.. screenshot niekedy vôbec nestačí pri FlyHacku.. niekedy vystačí no v tomto prípade nie. Pokiaľ ho ešte uvidíš tak ho radšej natoč. Tu je možno, že iba vyskočil ako dôkaz, že FH mal tak nie je dostačujúci. :)

Jako, když má Prestige 10 tak může mít fly. Fly je od Prestge 6 (AutoFly) takže nemůže mít flyhack! Jestli chceš, aby neměl fly, vypni to na svém pozemku!

Redvolko

Nový člen
View attachment 20464
FlyHack to nebyl človéče po 1. tenhle event je starý asi 2týždne.. A za 2 byl to skok... a po 3. i Kdyby to byl fly.. Nemůžeš s tým nic.. Byl to pouze hráčův event takže když mě vidí má ho kicknout.. + Podívej se nanho.. díva se přesne na mně pořádajíci eventu.. Takže sou to jasné důkazy toho že to fly nebyl :* + Ešte mám fly dovolený.. takže FlyHack nepotřebuju když mám v právech fly v p5 nebo 6

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.