• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

koza37

Iluminát
Nick - Alexreiger12
cheat - fly

Pokud někdo nevidí fly, podívejte se, jak padá dolů, napíše /is warp Peliik (nechal si griefovat is..) a podle dmg indicatoru nemá HP dole. Pokud by to jako důkaz nestačilo, nelockujte to, já ukážu jak to hitne mě :D
Díky :D

koza37

Iluminát
Jak vidím, hodně lidi to chápat nebude -_- On skočil dolů. Z isu, kde se dá hitnout. Nepoužil elytra, a napsal /is warp Peliik . A to ho mělo hitnout. Zkuste si skočit z isu a pak rychle napsat /is .. Hitne vás to, někdy i zabije. On skočil, napsal /is warp Peliik a nehitlo ho to. Pokud někdo nechápe, skočte si z isu -_-

ThomM_

No lifer (:
Nick - Alexreiger12
cheat - fly

Pokud někdo nevidí fly, podívejte se, jak padá dolů, napíše /is warp Peliik (nechal si griefovat is..) a podle dmg indicatoru nemá HP dole. Pokud by to jako důkaz nestačilo, nelockujte to, já ukážu jak to hitne mě :D
Díky :D
Nechci nějak bonzovat, ale tehle týpek :D Mi před časem napsal, že "fly" opravdu má .. :D Jenže důkaz, kde lítá bohužel nemám :/

V tom případě když mám ten "Fly" a bůh ví co :) Tak proč Neřešíš TheeNeoonna? :) Ten si tam lítal jak chtěl a podle toho DMG indicatoru mu to taky nic neubralo :)) Že ti dal za to nějaké DB nebo money :) Jestli chceš být zm*d tak to musíš umět a nemávnout rukou když tě někdo uplatí :) (movember)-.-

A navíc jsem dole použil elytru, takže když se potrneš neubere ti to nic :))(finger)

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Sry, že ten warp už neexistuje, is som resetol, ale chcel som, aby si hráči niečo zobrali z môjho isu, takže @Radiko , urob na ňho tú pastičku :DDDDDDDD

koza37

Iluminát
V tom případě když mám ten "Fly" a bůh ví co :) Tak proč Neřešíš TheeNeoonna? :) Ten si tam lítal jak chtěl a podle toho DMG indicatoru mu to taky nic neubralo :)) Že ti dal za to nějaké DB nebo money :) Jestli chceš být zm*d tak to musíš umět a nemávnout rukou když tě někdo uplatí :) (movember)-.-

A navíc jsem dole použil elytru, takže když se potrneš neubere ti to nic :))(finger)
TheNeoon jsem neviděl létat, ale viděl jsem ho s KA. (/is warp koza) Problém je v tom, že jsem neměl zaplej bandicam -.- A co se týče toho "Že ti dal za to nějaké DB nebo money" DB? Na co? :D DB nepotřebuju ._. A $? Má 600K a já 2M, 20 chestek IB, myslíš, že budu riskovat ban pro půl mega? -.- A použil jsi elytru.. Škoda, že ji nevidím použitou -_- A navíc, když použiješ elytru a letíš dolů, napíšeš /is , tak tě to stejně zabije (movember) Už jsme řešili na SB, to tvoje "A je to nutné mě tam (web) dávat?" i to tvoje vymlouvání elytrou -______-

Chemicky

Inkvizitor
TheNeoon jsem neviděl létat, ale viděl jsem ho s KA. (/is warp koza) Problém je v tom, že jsem neměl zaplej bandicam -.- A co se týče toho "Že ti dal za to nějaké DB nebo money" DB? Na co? :D DB nepotřebuju ._. A $? Má 600K a já 2M, 20 chestek IB, myslíš, že budu riskovat ban pro půl mega? -.- A použil jsi elytru.. Škoda, že ji nevidím použitou -.- A navíc, když použiješ elytru a letíš dolů, napíšeš /is , tak tě to stejně zabije (movember) Už jsme řešili na SB, to tvoje "A je to nutné mě tam (web) dávat?" i to tvoje vymlouvání elytrou -______-
Jen tak mezi námi. Když skočíš z isu a použíješ elytru a následně se portneš na /home nebo /is warp, tak tě to nehitne. Ovšem při obyčejném skoku dolů ti to hp samozřejmě ubírá

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Ako vidím, je to pravda.. asi 8x ma zabilo len tak že som spadol a rýchle napísal /is. Podľa mňa má koza pravdu :O

The_Dave

Nedzdův Otrok
podle mě FH použil jelikož když padáš dolů a dáš /home (/is warp) tak ti to při dopadu stejně ubere HP jelikož jen tak se MC vobčůrávat nedá

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.