• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

KESP0

Admin
Jako fakt xDDD nová funkce když mám VIP :* Profil --> Nastavení Účtu ---> FLY xDDDDDDDDDDDD

Hihijak_CZ

Velmi známý člen
Mě bylo jasné že tady něco napíšeš.... Já sem o tom nevěděl a ptal jsem se tě jestli je to nějaký gadbet nebo něco.... Jaspon si ted snad myslíš že jsi frajer :)

KESP0

Admin
Mě bylo jasné že tady něco napíšeš.... Já sem o tom nevěděl a ptal jsem se tě jestli je to nějaký gadbet nebo něco.... Jaspon si ted snad myslíš že jsi frajer :emoji_slight_smile:
Za 1. když se neco asi řeší !!! a ty mě tu označíš tak je jasné že zareaguji
za 2. to je tvoje chyba
za 3. To je moje věc jestli ti to řeknu nebo ne :emoji_smiley:
za 4. jo jsem frááája xDDDDDDDDDDD #TOP xDD :emoji_kissing_heart:

@Hihijak_CZ Nechápu tvojí reakci. On ti pravdivě a jasně odpověděl a ty, abys nevypadal jako blbec, že jsi ho nahlásil, začneš mít kecy, jakej je frajer. :D :D Achjo.

Flafy_

Hladový Builder
Zdravím,
toto bohužel fly není jak ti bylo již vysvětleno. Stačí kliknout na hlavu na lobby a nastavit to (viz obrázek)
Příště to stačí říct normálně a bez žádných facepalmů a dalších kravin. Měli by jste se nad sebou zamyslet.. Jste lidi né cementi.

2017-01-18_06.41.29.png

Jak ti bylo vysvětleno, fly to není, ZAMÍTNUTO.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.