• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MatikozZ

Velmi známý člen
Někdy mi přijde, že admini ignorují cheatery, které nahlásím.... Nic proti adminům...
Např. Pupík dá na forko tpa kill a já, který nahlásím 2 nebo 3 cheatery nic...... Dal jsem to tam asi hodinu před Pupikem ;) Díky, jestli se na to podíváte, je to v sekci survivalu :)
MatikosCZ
Můj názor, nemusí to být pravda :D

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Ono jde taky o to kam to dáš, protože tohle se má dávat do sekce "podvodníci" a když to dáš na Skyblock tak máš o 50% šanci že si toho někdo všimne xD

ThomM_

No lifer (:
Někdy mi přijde, že admini ignorují cheatery, které nahlásím.... Nic proti adminům...
Např. Pupík dá na forko tpa kill a já, který nahlásím 2 nebo 3 cheatery nic...... Dal jsem to tam asi hodinu před Pupikem ;) Díky, jestli se na to podíváte, je to v sekci survivalu :)
MatikosCZ
Můj názor, nemusí to být pravda :D
MatikosCZ taky musím čekat dlouho.. :D, třeba ještě některé moje příspěvky nikdo neviděl kde je tpakill atd.. :D

MatikozZ

Velmi známý člen
Ono jde taky o to kam to dáš, protože tohle se má dávat do sekce "podvodníci" a když to dáš na Skyblock tak máš o 50% šanci že si toho někdo všimne xD
Jiná sekce???? Nejspíš jsi se spletl k jinému tématu.... :D

MatikozZ

Velmi známý člen
To jo, ale v sekci survival jsou teď 2 cheateři, bez odpovědi, přitom když tam dám něco jiného, tak hned někdo odpoví ;) O to mi jde..... Aby se na to někdo kouknul, protože nechci, aby si po CM poletovali cheateři....
Pro MrWakeCZ

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.