• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
M

MrProchyCZ

Návštěvník
Ahoj! Jelikož jsme u minulého dílu dali 15 LIKŮ,udělám další díl. :)
Zde naleznete 1. díl: Funny moments CM #1
Zde naleznete 2. díl: Funny moments CM #2

1)Měl někdo víc? :)1.png
2)Vesničan obklopen ovcemi. :D Na název mapy si už nevzpomenu.. ví to někdo? :)2.png
3)Ehh.. :D 2016-08-04_12.08.49.png
4)Nojo,já nevěděl že už se dá kupovat.. :D6.png @WindowmakerCZ
5)Wake lítá po lobby,chudáci slepice.. :D5.png
6)Musím to vytáhnout znovu.. :D 7.png @BobmanCZ
7)Na serveru bylo,je a bude spousta bugů,ale tato ovce je legendární. :D (mapa Mountains,starší) safasjbasfa.png
8)Škit prd trallaalaal...,chudák @Kopiis8.png @MrWakeCZ

Díky za krátké přečtení tohoto dílu! Pokud se ti alespoň trošku líbil zanech LIKE. Zanech mi tu taky nějaký screen. :D
Když tu bude 18liků,udělám další díl. :)
MrProchyCZ

Jedna z mých nejinteligentnějších otázek a ty jí dáš do funny moments... :emoji_rolling_eyes::emoji_joy:

Hexii

Heksy
Ahoj! Jelikož jsme u minulého dílu dali 15 LIKŮ,udělám další díl. :emoji_slight_smile:
Zde naleznete 1. díl: Funny moments CM #1
Zde naleznete 2. díl: Funny moments CM #2

1)Měl někdo víc? :emoji_slight_smile:View attachment 31357
2)Vesničan obklopen ovcemi. :emoji_smiley: Na název mapy si už nevzpomenu.. ví to někdo? :emoji_slight_smile:View attachment 31358
3)Ehh.. :emoji_smiley: View attachment 31359
4)Nojo,já nevěděl že už se dá kupovat.. :emoji_smiley:View attachment 31360 @WindowmakerCZ
5)Wake lítá po lobby,chudáci slepice.. :emoji_smiley:View attachment 31361
6)Musím to vytáhnout znovu.. :emoji_smiley: View attachment 31362 @BobmanCZ
7)Na serveru bylo,je a bude spousta bugů,ale tato ovce je legendární. :emoji_smiley: (mapa Mountains,starší) View attachment 31363
:emoji_sunglasses:Škit prd trallaalaal...,chudák @KopiisView attachment 31364 @MrWakeCZ

Díky za krátké přečtení tohoto dílu! Pokud se ti alespoň trošku líbil zanech LIKE. Zanech mi tu taky nějaký screen. :emoji_smiley:
Když tu bude 18liků,udělám další díl. :emoji_slight_smile:
MrProchyCZ
Jako jo, u něčeho jsem se trošku zasmál, u něčeho zas vůbec.. :D
Je ale vidět, že se snažíš :)

M

MrProchyCZ

Návštěvník
Jako jo, u něčeho jsem se trošku zasmál, u něčeho zas vůbec.. :emoji_smiley:
Je ale vidět, že se snažíš :emoji_slight_smile:
Nemá to být úplně tak,že by jsi se měl za břicho popadat. :D Koukni na předešlé,lepší. :)

SpexikEx

Führer
Předtím to posouvá o 5 lajků a ted už raději pomalu, aby mohl udělat další :emoji_grinning:
BTW: Titans mapa se nám nepovedla a lituju toho, že jsme nemohli stvořit něco jiného :D Litiju taky toho, že jsem tu mapu stavěl s největším degen co jsem potkal :emoji_joy:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.