Gangyy_
Josef Vejs
Zdravím všechny hráče a hráčky. Dneska bych se tu chtěl s vámi podělit o takový jeden příběh. Každý udělá na základce nějakou kravinu.. Ale Gangyy byl tak moc šikovný ajťák, že to skončilo snad nejhůř jak mohlo..
Začalo to večer kdy malý Gangyy začal projíždět Google play.. A jak tak projížděl, tak narazil na.. Remote Mouse.. Kdo by nevěděl tak to je aplikace, která vám umožní ovládat počítač z mobilu.. Tak proto, že Gangyy z toho byl hrozně nadšený hnedka další den, to všem řekl ve škole.
V tý době jsem měl jednoho dobrýho kámoše.. Jmenoval se Dan. Tak jsem mu o tom jasně řekl. Pak se nic nedělo a byl to normální zbytek dne.. myslím, že třetí hodinu jsme měli supl.. Většinou chodíme na počítače nebo tak. Ale co Gangyyho nenapadlo žejo.. Hnedka jak učitelka řekla, že jdeme na kompy, tak pošeptal kamošovi co uděláme.. Ano. Tušíte správně. Chtěli jsme vyzkoušet ten remote mouse.. Tak jsme na skoro všechny počítače v učebně nainstalovali program, aby to fungovalo. Tak jsme si ty počítače ze srandy vypínali a najednou zazvonilo na přestávku.. Další hodinu jsme měli příroďák.. Taková vpoho hodina.
Ale co zase Gangyyho nenapadlo?! Napadlo ho, vypnout ty počítače na dálku druhý třídě, která zrovna byla na kompech.. Když na to teďka vzpomínam, tak si říkam, jak jsem mohl bejt takovej tupec.. xd Každopádně vypli jsme snad všechny počítače.. a během 10 minut do naší třídy přišli dva žáci z druhé třídy.. a jeden z nich viděl jak mam v ruce mobil.. tak to jim skoro došlo, že jsme to mohli bejt my.. Tak šla hodina dál a my šli na oběd.. Ale byl tu menší problém.. Kámoš, který to všechno viděl.. to prasknul učitelce.. Takže ti dost děkuju kamo.. xd Bavím se s ním do dnes, ale odešel z naší školy. Učitelka za mnou přišla a začala na mně řvát.. Jediné co jsem jí na ty všechny kecy řekl bylo jen jedno.. ,,Ale ja to všechno neudělal sam!“ xd.. Nabonzoval jsem do toho celou třídu..
No.. Dopadlo to tak, že všichni dostali dutku učitele, jen Gangyy dostal ředitelškou dutku.. Ale hrozila mu 2 z chovaní.. A to je vše z mého takového příběhu, který se stal minulý rok
Doufám, že jste to přečetli až sem. A doufám, že se vám můj příběh líbil.