• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Páči sa vám hra GetDown verzia z Craftmanie?

• Ešte som to ani nehral.

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    5
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

G_Lise710

Aktivní člen
Taký som dostal nápad, že by sa zišlo porovnávanie si počtu coinov u hráčov a nájsť rekord!
Preto TU posielajte svoje rekordy (áno, ak chcete) na GetDown, aby sa našiel ten najlepši.
Zároveň je to aj návrh na lobby pri štarte LeaderBoard v počte Coins a v Killoch.
Kde sú tie ranky ináč?

2017-07-27_11.02.36.png

Má niekto viac?!

Áno, treba pridať prefix GetDown, napíšem tam iné, lebo GetDown sa vybrať nedá a prefix tam byť musí.

Tran

Aktivní člen
Taký som dostal nápad, že by sa zišlo porovnávanie si počtu coinov u hráčov a nájsť rekord!
Preto TU posielajte svoje rekordy (áno, ak chcete) na GetDown, aby sa našiel ten najlepši.
Zároveň je to aj návrh na lobby pri štarte LeaderBoard v počte Coins a v Killoch.
Kde sú tie ranky ináč?

View attachment 37787

Má niekto viac?!

Áno, treba pridať prefix GetDown, napíšem tam iné, lebo GetDown sa vybrať nedá a prefix tam byť musí.
Tu se koukni :emoji_smiley:
https://www.craftmania.cz/statistiky/zebricek/getdown/

Kde sú tie ranky ináč?

View attachment 37787

Má niekto viac?!

images (3)_1.jpg

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.