• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
A je to tu, Gigaturnaj který se plánoval dva měsíce, skončil za dva dny :D

Nebudu vás dlouho napínat, hodně z vás to vidělo na LS a několik z vás ten zápas i hrálo.
Než tu začnu vyhlašovat vítěze, tak bych chtěl poděkovat pár lidem.

@MrZaky - Chtěl bych ti poděkovat, že jsi nám pomohl sledovat a organizovat celý turnaj!
@Ropacint - Tobě to samé, díky za to, že jsi nám pomohl s gigaturnajem!
@MrWakeCZ - Ty, bez tebe by ten turnaj nebyl <3 Moc ti děkuji a doufejme že jsem to moc nepodělal :D
A tomu zbytku. Chtěl bych vám poděkovat, že jste se zúčastnili nebo alespoň nějak zapojili do gigaturnaje. Byl jsem rád, že jsem vám mohl udělat radost a že jste si mohli zabojovat! :)

Ale teď k vítězům!

• 1. Místo - NewStars - Meiys,Slyborg,Murexin,Glock,Mafian007
  • 2.Místo - Meilleur Ours - _Tizi0sCZE_,drkousek,HrochCZ,standiczech,surikata00
  • 3.Místo - KinderArmy - LindaSK,toinane_ ,TheAllie,Your_Mother,Petr_cz9
Výhru každý dostane nejpozdeji do konce měsíce.

Fotky:

2016-11-13_14.46.17.png
2016-11-13_14.47.26.png
2016-11-12_17.04.42.png
2016-11-12_17.05.15.png
2016-11-13_14.03.17.png
Ropacint jako strom
2016-11-12_11.13.02.png

Testování s wakem :3
2016-11-12_11.13.18.png

Naposledny upraveno:

Komentáře

Status
Super pozeral som záznam chcel by som sa vyjadriť na team čo skončil na 1 mieste (ale aj hráči v iných teamoch ´´niektorý´´) : pekne skrívali cheaty napríklad nametag alebo killauru pekne to zapínali a vipínali v dôležitých situáciach . Všetci čo si toto prečítate pokial chcete byť taký ´´dobrý´´ :D napíšte mi zprávu dám vám rady a tipi čo používajú niektorý ´´tý najlepší´´ :DD nehanbite sa napísať :) Admini tolerujú šikovnosť predsa :)

Super pozeral som záznam chcel by som sa vyjadriť na team čo skončil na 1 mieste (ale aj hráči v iných teamoch ´´niektorý´´) : pekne skrívali cheaty napríklad nametag alebo killauru pekne to zapínali a vipínali v dôležitých situáciach . Všetci čo si toto prečítate pokial chcete byť taký ´´dobrý´´ :D napíšte mi zprávu dám vám rady a tipi čo používajú niektorý ´´tý najlepší´´ :DD nehanbite sa napísať :) Admini tolerujú šikovnosť predsa :)
no ty tak, ani písať nevieš a nebudeš ma poučovať..

Gratulace vítězům, čest poraženým :)

Jinak, pakticky jsem trefil dva ze tří týmů.

NewStars - Zde jsem čekal Boba a vás jsem viděl na druhém místě, takže celkem překvapení a gratuluji k prvnímu místu, zaslouženě. : )
Meilleur Ours - O vás jsem věděl, že budete v TOPce, ale tipoval jsem třetí místo, takže též gratuluji. : )
KinderArmy - Asi největší překvapení během celého turnaje pro mě, jak jsem psal, tady jsem očekával Meilleur. Takže i vám patří velká gratulka. : )

TEST

Žádný uživatel není online.
Status