• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Bulldozer1337

Velmi známý člen
Ahoj,
Rozhodol som sa toto téma založiť na základe toho že keď sa mi stiahne update, tak mi naskočí error v hre. Viz screen:

A hladám osobu ktorá by vedela túto chybu opraviť. ;)

Přílohy

Cheap_

(・∀・ )
Mel jsem podobny problem. Tohle vazne R* podelali, ale vyresil jsem to tim, ze jsem sel do:

Appdata > Local > Temp

a zde jsem smazal soubor: GTA_V_Patch_1_0_678.exe (Ty mozna budes mit jine cislo patche) - pokud jich je tam vic, smaz vsechny, pak restartuj launcher a zkus to znovu.

ThomM_

No lifer (:
Já mám uplně to stejné, vyřešil jsem to tak, že jsem aktualizoval social club a launcher.. :c

Bulldozer1337

Velmi známý člen
Póóčkať, moc vecí na mňa :D takže. Dám ich do koša všetky tri? alebo na plochu? a ked do koša tak zmazať úplne?

Cheap_

(・∀・ )
Póóčkať, moc vecí na mňa :D takže. Dám ich do koša všetky tri? alebo na plochu? a ked do koša tak zmazať úplne?
Proste to vsechno smaz, slozka "Temp" ma nepotrebny veci, tam muzes vse smazat - do kose a pak kos vysypat.

WTF, tak proc pises SA :Đ Jsem to pobral trochu jinak, me to docela zmatlo :D

Jinak to zmenis takhle:

Klikni na sve jmeno v Rockstar Social Clubu, pak dej Settings:

Tam das Profile a tam si upravis prezdivku, pak jen kliknes na Save, aby se to ulozilo

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.