• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

LeosCZ

Nový člen
Ahoj změnil jsem si jméno z LeosLP na LeoCZE a přišel jsem o všechno například o GVIP o svůj is a své money money jsem měl přibližně 90 000 ale o peníze mi nejde jdemi jen o is a a to GVIP šlo by že by jste mi dali GVIP na učet LeoCZE a ten skyblock taky ja bych byl moc rad snad s tim neco uděláte :)

iScipioX_

Velmi známý člen
Nie.. Keď si meníš nick, tak sa opýtaj admina či ti povolí MA (MultiAccount) prihláš sa za 2 účty a prehoď si to sám..

LeosCZ

Nový člen
Ale ja se na toho LeosLP nemuzu pripojit to jmeno jsem mel zalozene na origos a ted kdyz tam chci jit treba pres warez tak mi to pise neco s javou

1KND1

Velmi známý člen
Ahoj změnil jsem si jméno z LeosLP na LeoCZE a přišel jsem o všechno například o GVIP o svůj is a své money money jsem měl přibližně 90 000 ale o peníze mi nejde jdemi jen o is a a to GVIP šlo by že by jste mi dali GVIP na učet LeoCZE a ten skyblock taky ja bych byl moc rad snad s tim neco uděláte :)
jednoduse se pozvi na druhem ucte do tymu :D a penize si preposli :D

LeosCZ

Nový člen
jednoduse se pozvi na druhem ucte do tymu :D a penize si preposli :D
kdyt to prave pisu ale ja na tamten ucet nemuzu chapes to je origo a ja na nej nemuzu pres warez a takovy a na origu mam jine jmeno a to si muzu zmenit na to LeosLP az za 28 dnu chapes ?

Hexii

Heksy
Teď jsi udělal úplnou hova*inu... Nejdříve jsis měl převést Money a is (požádat kamaráda/admina..) a až pak si změnit Nick. Protože když si změníš Nick, tak se ti ten starý smaže navždy..

Nedzdo

Už úplně jarní víla
Bohužel, jak už píšou ostatní, udělal jsi docela velkou chybu, která nejde už navrátit.
Navíc ani nevím jestli máš origo, jelikož VIP se převádí pouze z origa na origo, nebo z warez na origo.

HostickaTV

Gramatyk
Měl sis VIP převéct.. Tvá chyba žes to nezrobil ^^ Teď je pozdě no ! Is a money si mohl poslat kámošovi kterej ti ne vrátí a VIP si převéct v sekci \_(•-•)_/

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.