Deckyyy
Člen
Ahoj, dnes si v klidu hraji bedwars a najednou narazím na hráče jménem hri, když na mapě moon byl na mém iron ostrůvku, teleportoval se zněj na můj ostrov s postelí. Screen nemám, jelikož jsem něco takového nečekal. Ale pokusil jsem se po smrti nafotit nějáké screeny, a povedl se mi jeden, kde zničí postel týmu green, která je zastavěná, doufám že tohle bude stačit :emoji_slight_smile:
Po dokončení hry, kdy tým hráče hri vyhrál jsem si řekl že zkusím na lobby minigames něco získat, skoro nic jsem nezískal... Jen zase když hráč hri utíkal abych ho nepronásledoval tak se opět teleportoval a nakonec i vyletěl z mapy. Ale mám screen kde mi nadává :emoji_slight_smile: Aspoň mute, když né ban, nemám takové lidi rád :emoji_slight_smile:
Prosím o ověření tohoto hráče :emoji_slight_smile:
Děkuji a přeji hezký zbytek dne :emoji_slight_smile:
Po dokončení hry, kdy tým hráče hri vyhrál jsem si řekl že zkusím na lobby minigames něco získat, skoro nic jsem nezískal... Jen zase když hráč hri utíkal abych ho nepronásledoval tak se opět teleportoval a nakonec i vyletěl z mapy. Ale mám screen kde mi nadává :emoji_slight_smile: Aspoň mute, když né ban, nemám takové lidi rád :emoji_slight_smile:
Prosím o ověření tohoto hráče :emoji_slight_smile:
Děkuji a přeji hezký zbytek dne :emoji_slight_smile: