• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

BrownLightSk

Aktivní člen
Ahoj ,
Myslím si že všetci na tomto servere neznášajú hackerov.. ako som poslednou dobou sledoval tak za 2 mesiace sa tú zvýšil počet hackerov neviem o koľko.. teraz na každej bw hre čo hrám je aspoň 1 hacker max 2 ... chcel by som sa spýtať prečo sú 2 admini na survival? skyblock? creative? tam sa nedeje nič.. keby bol aspoň 1 admin na anni , bw ,bb .. tak by ich tu bolo možno menej... takže chcel by som aby ste tu napísali vaše názory poprosím hlavne adminov :) a prosím zatiaľ nelockujte

Pekný zvyšok dňa
-BravnLajt

krtekCZ

Lopatka
Ahoj ,
Myslím si že všetci na tomto servere neznášajú hackerov.. ako som poslednou dobou sledoval tak za 2 mesiace sa tú zvýšil počet hackerov neviem o koľko.. teraz na každej bw hre čo hrám je aspoň 1 hacker max 2 ... chcel by som sa spýtať prečo sú 2 admini na survival? skyblock? creative? tam sa nedeje nič.. keby bol aspoň 1 admin na anni , bw ,bb .. tak by ich tu bolo možno menej... takže chcel by som aby ste tu napísali vaše názory poprosím hlavne adminov :) a prosím zatiaľ nelockujte

Pekný zvyšok dňa
-BravnLajt
Admini se vyskytují i na minihrách, např. @iTz_Jarko nebo @PVNST . Pokud chceš, pridej si nějakého admina do friends a potom mu budeš moct napsat, když potkáš cheatera. ;)

P

PVNST

Návštěvník
Přidej si mě na skype: Pevnostrichi
Popř. zkus dané cheatery na natáčet a reportovat
Friends mám vyhrazené momentálně pro vedení serveru a až poté si tam vezmu pár rozumných lidí ;)
Myslím, že by to pořešil /report, že by to napsalo třebas administrátorům co by byli online na serveru ;) ...

BrownLightSk

Aktivní člen
Přidej si mě na skype: Pevnostrichi
Popř. zkus dané cheatery na natáčet a reportovat
Friends mám vyhrazené momentálně pro vedení serveru a až poté si tam vezmu pár rozumných lidí ;)
Myslím, že by to pořešil /report, že by to napsalo třebas administrátorům co by byli online na serveru ;) ...
s reportom to je dobrý napád... a na skype si dávam online 1krát mesačne .. ak nie ročne.. :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.