• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_yyMonster

Aktivní člen
nevíte proč můžou cizí lidé na skyblocku ničit hlavy? docela mě to štve, protože ono to není jen tak kupovat skoro každý den hlavu když tam přijde nějaký hráč bez mozku a 1. co ho napadne je znicit nějakou hlavu

Puntys

Veteran | President
Bohužel hlavy koupené z /heads jdou ničit i ostatními. Wake na tom pracuje ale bohužel to není tak lehké jak se vám může zdát ;) Jak ale na to? Stačí když hlavu zakoupenou v /heads položíš na zem, zaliješ vodou a to co z toho vypadne bude hlava které zůstane stejná textura ale bude se jmenovat "Head" a nezničí ji ostatní když ji položíš ;)

Hexii

Heksy
Kubro, zajímavá ,,technika". To jsem nikdy nezkoušel, protože jsem nikdy nepoužil /heads. Díky za novou užitečnou informaci.

Puntys

Veteran | President
Kubro, zajímavá ,,technika". To jsem nikdy nezkoušel, protože jsem nikdy nepoužil /heads. Díky za novou užitečnou informaci.
Není z mojí tvorby. Poradil mi s tím jeden hráč na jehož nick už si nevzpomenu. Dejme si na něj rundu navíc hnusného čaje ve školní jídelně :emoji_sunglasses:

Chemicky

Inkvizitor
Další možnost je nacpat hlavy do rámečků, což mi poradil Error. Do rámečků ti nikdo nemůže a máš to 100% jisté. Proto mám hlavy AT v rámečcích

Puntys

Veteran | President
Další možnost je nacpat hlavy do rámečků, což mi poradil Error. Do rámečků ti nikdo nemůže a máš to 100% jisté. Proto mám hlavy AT v rámečcích
Pokud jeden chunk přesáhne přes 50 entit tak je začne mazat takže jistější už je i to sklo :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.