• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jaké auto je podle tebe lepší?

• BMW

Votes: 14 63.6%
  • Alfa Romeo

Votes: 8 36.4%

• Total voters
    22
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

FesikCZ

♛ Prostě Fesik ♛
Zdravím všechny, jelikož za rok a půl dělám řidičský průkaz, tak jsem se rozhodl pro dvě značky aut které se mi nejvíce líbí a nejvíce mi vyhovují, je to BMW & Alfa Romeo nahoře můžete hlasovat jaké auto je lepší. Díky moc :) :D

FesikCZ

♛ Prostě Fesik ♛
Poviem to skrátene ((:) BMW je sračka Xdd alfa romeo tky neni nič moc Xdd ale to je len môj názor
No souhlasím že BMW není zrovna šetrné k benzínu a alfa je na tom trošku líp ale mě se tyto dva typy líbí BMW že je to bavorák a má super design a Alfa že má většinou super interiér a je to auto ve kterém se cítíš výborně :) samozřejmě nic není dokonalé :D vždy na tom najdeš nějakou chybu :/ :) ale tak uvidím jak dopadne hlasováni :p

Otázka je, jaký je tvůj rozpočet. Taky si uvědom, že provoz není jen pojistka a benzín. Až dáš všechny peníze za koupi, bude se ti to rozpadat pod zadkem a u pumpy se zmůžeš maximálně na palivo za 200 Kč (nepočítám LPG), budeš akorát pro smích. Jestli máš našetřeno nebo sponzory ve formě rodičů, kup si to, co ti vyhovuje.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.