• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzMatej

Nový člen
Promin te,ale já @MrWakeCZ
hlavu našel na spawnu já za to nemůžu.
Jenom tam ležela,já prošel a mnel jsem jí v inventáři!Co jsem měl dělat,chtěl jsem jí prodat,abych měl nějaké penízky :( :( :(

OMLOUVÁM JSE MOC ODPUSTÍ TE MI TO? :(
(cry)(cry)(cry)
Něco jsem odhalil na serveru ale to asi nemůžu říct!Možná až jse mě zeptá @MrWakeCZ!

koza37

Iluminát
Promin te,ale já @MrWakeCZ
hlavu našel na spawnu já za to nemůžu.
Jenom tam ležela,já prošel a mnel jsem jí v inventáři!Co jsem měl dělat,chtěl jsem jí prodat,abych měl nějaké penízky :( :( :(

OMLOUVÁM JSE MOC ODPUSTÍ TE MI TO? :(
(cry)(cry)(cry)
Něco jsem odhalil na serveru ale to asi nemůžu říct!Možná až jse mě zeptá @MrWakeCZ!
Moc ti nevěřím, že ležela na spawnu.. Kdo by ji asi zahodil? :D Jinak, nikde není napsáno že je to trestné, asi PatrikMan, nebo jak se jmenuje to taky řešil, no.. :D
Jinak, že si něco odhalil.. Pokud by to neměli normální hráči využívat, napiš do sekce bugů.. :D
A jinak,
(rofl)(rofl)(lol)(lol)

Hexii

Heksy
Hm, to vyřešim jinak.. udělám plugin a jak se ta hlava najde v inventu tak se automaticky smaže učet. Uvidíme pak kdo vyhraje :D
A jenom tvojí hlavu to smaže ? Protože když mám i jiné hlavy At tak mi to ucet doufám nesmaže.. ?

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.