Inter
Velmi známý člen
Ahoj. :emoji_slight_smile:
Mám takovou stašnou tendenci vspomínat na CM jako by už nebyla, jako na něco, kam už nemůžu, i když vím že tam můžu kdykoliv. I když jsem teď tady, mám tendenci si myslet, že už tady nepatřím. Ne že by mě lidi vystrnadili, to ne, jen mám prostě pocit, že můj čas na CM už vypršel, a nebo že potřebuju velkou přestávku na načerpání benzínu. :emoji_slight_smile: No, každopádně, jsem tady (kdybych tu nebyl, tohle byste asi těžko četli :emoji_smiley
, a nevím, jestli už mám skončit s CM, nebo udělat přestávku třeba 2x delší než byly ty dvě co jsem měl. Původně jsem vás už chtěl přestat obléhat atomovkama a vypařit se jako malý raterdík a vložit příběh do rukou @micik10 aby ho dokončila. No. Rozhodl jsem se, že jí ho nedám, ale že (pokud už tady chodit nebudu) tady dám raz za čas další díl, a zase potichu odejdu. Příjdu za 1846484315446876874413231 let, dám další díl, a zase potichu odejdu. (sami znáte tempo psaní mojeho příběhu :emoji_smiley
No. To by se mělo pravděpodobně stát, pokud už budu ten, kdo se bude na CM dívat zpoza rohu a vzpomínat, jak to tam bylo luxusní. Kdyby se mě podařilo zase se vrátit do normálu, jako to bylo zhruba před rokem, nebo míň (nechce se mi vzpomínat), tak... bych byl zase jeden střípek poháru CM. Napadlo mě takové přirovnání. CM je jako velký oheň, který živí veliké poleno veprostřed ohně. To veliké poleno je hádejte kdo. Jasně že pan Wejk. No, dál jsi tu menší polena, bez kterých by to taky nehořelo. Těch je víc, a znamenají A-Team. Ale nejdůležitější jsou ty malinké třísky. Některé větší (např. micik10, omgmen, atd) a některé menší. Ale bez nich, by oheň nehořel tak, jak by měl. Všechno tam má svoji funkci, jak Velké poleno Wake, tak menší polena - AT, až po třísky - hráče. Co by to byl za server, kdyby neměl majitele? Co by to bylo za server, kdyby neměl AT? Co by to bylo za server, kdyby na něj nikdo nechodil? To mě napadlo. No, a já teď nevím, jestli moje tříska leží někde vedle, a odpočívá s tím, že ji potom někdo hodí do ohně a já se stanu znova aktivním, nebo jestli v ohni dohořívám, ba jestli jsem už úplně shořel. Mno, to by bylo asi tak vše. Chtěl bych poděkovat všem, co mě podporovali (a snad ještě podporovat budou). Na označení všech... Nedokážu to. Nedokážu to, protože jich bylo tak OHROMNÉ množství, že by se to za jeden den označit nedalo.
No.
Protože kousíček mého života ovlivnila právě CM (např vždycky jsem chtěl napsat příběh, dolezl jsem na CM a tadá), nevím, jestli tu mám zůstat, a nebo jestli jsem už své na CM udělal.
Já se s vámi teda loučím. Možná je tohle poslední příspěvek, možná mám třísku ještě třeba z poloviny připravenou na oheň.
No nic, loučí se s vámi váš blázen jezdící na atomovce,
Inter. :emoji_slight_smile:
Mám takovou stašnou tendenci vspomínat na CM jako by už nebyla, jako na něco, kam už nemůžu, i když vím že tam můžu kdykoliv. I když jsem teď tady, mám tendenci si myslet, že už tady nepatřím. Ne že by mě lidi vystrnadili, to ne, jen mám prostě pocit, že můj čas na CM už vypršel, a nebo že potřebuju velkou přestávku na načerpání benzínu. :emoji_slight_smile: No, každopádně, jsem tady (kdybych tu nebyl, tohle byste asi těžko četli :emoji_smiley
No.
Protože kousíček mého života ovlivnila právě CM (např vždycky jsem chtěl napsat příběh, dolezl jsem na CM a tadá), nevím, jestli tu mám zůstat, a nebo jestli jsem už své na CM udělal.
Já se s vámi teda loučím. Možná je tohle poslední příspěvek, možná mám třísku ještě třeba z poloviny připravenou na oheň.
No nic, loučí se s vámi váš blázen jezdící na atomovce,
Inter. :emoji_slight_smile: