Trewish
Velkoadmirál sithské flotily
Mnoho z vás mne žádalo o hlavu, tak jsem se rozhodl, že vám ji dám. A ne jednu, ale rovnou 2.
Nic není zadarmo a proto pro vás mám úkol.
Vymyslete (nikoliv zkopírujte) název nějakého středověkého města. A také mu udělejte minecraft banner.
Tady ale pozor. Banner musíte vyfotit v základním texturepacku a také i v resourcepacku Conquest.
Vaše snažení vkládejte sem do tématu stejným způsobem jako vložím já vzorový příklad:
Soutěž přejde do druhého kola poté, co zde najdu alespoň 5 vhodných kandidátů.
Druhé kolo bude trvat týden a bude se v něm hlasovat. Jeden náhodný hlasující dostane Event Key na serveru, který si vybere (Survival/Skyblock)
Po skončení hlasování budou první 2 návrhy odměněny mou hlavou na jimi vybraném serveru (Survival/Skyblock)
Ostatní získají odměnu v Event Key na jimi vybraném serveru (Survival/Skyblock)
Odkaz na stažení RP Conquest
Nesoutěžní příspěvky budou mazány (tj. bez názvu města a banneru)
Nic není zadarmo a proto pro vás mám úkol.
Vymyslete (nikoliv zkopírujte) název nějakého středověkého města. A také mu udělejte minecraft banner.
Tady ale pozor. Banner musíte vyfotit v základním texturepacku a také i v resourcepacku Conquest.
Vaše snažení vkládejte sem do tématu stejným způsobem jako vložím já vzorový příklad:
Soutěž přejde do druhého kola poté, co zde najdu alespoň 5 vhodných kandidátů.
Druhé kolo bude trvat týden a bude se v něm hlasovat. Jeden náhodný hlasující dostane Event Key na serveru, který si vybere (Survival/Skyblock)
Po skončení hlasování budou první 2 návrhy odměněny mou hlavou na jimi vybraném serveru (Survival/Skyblock)
Ostatní získají odměnu v Event Key na jimi vybraném serveru (Survival/Skyblock)
Odkaz na stažení RP Conquest
Nesoutěžní příspěvky budou mazány (tj. bez názvu města a banneru)
Naposledny upraveno: