• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

EnchantedMikie

Aktivní člen
Ahoj ! Som tu opäť ja .. Dementný Majkel .. xDD ... Jak ste si povšimli snažil som sa urobiť nejaké "Creepy" Intro ... Nejak mi to nevyšlo .. Neviem čo tomu chýba .. Ďakujem ak mi napíšete čo by som mal zlepšiť atď... Ďakujem ! :)

_yyySepii

Antichr†st
:legrační:

Hele,
kdyby tam byla nějaká spíš mystery hudba, bylo by to delší a né tak chaotické střihy, tak by to nebylo vůbec špatný.
Jinak je to celkem dobré, já bych ztěží tam dal jeden sound. :emoji_joy:

_tackyshows_

Velmi známý člen
dobré akorat ty střihy ta hudba je sestřáhaná stím ..... a par efektu by se k tomu hodilo xD jinak dobré :emoji_wink:

EnchantedMikie

Aktivní člen
:legrační:

Hele,
kdyby tam byla nějaká spíš mystery hudba, bylo by to delší a né tak chaotické střihy, tak by to nebylo vůbec špatný.
Jinak je to celkem dobré, já bych ztěží tam dal jeden sound. :emoji_joy:
Snažil som sa spraviť podobné strih ako boli v trailery s horroru EVIL DEAD s ktorého je aj tá hudba .. Bohužial .. Ale díky za rady! :D

EnchantedMikie

Aktivní člen
EHM EHM .. Bohužial som sa pozeral ako vzerá stabilizácia videa podla YouTubu .. Spravil som fatálu chybu že som to dal .. Pokazilo mi to celé video ;-; .. Ach jo

T

TakiAri

Návštěvník
škoda, že tady není hodnocení smajlíkem :bojimse: :emoji_upside_down:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.