• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
Hojte,
včera som sa nudila a no... vzniklo z toho toto, soráč za kvalitu skenu, nerada tlačím. A mimochodom môj štýl kreslenia pozostáva z kombinovania realistického s MC :D
HorzkaAKon01.png

HorzkaAMencelAKon01.png

@Menclik12
Mencel01.png

@Train_man_CZ
Trainos01.png

Dúfam že sa páči a mimochodom, kreslila som len takých ktorí mali relatívne jednoduché skiny(a pamätala som si ich), Wakovi by som asi odflákla tie hviezdičky(alebo čo to tam má) :D
Pozdravuje HorzkaSVK

Velmi známý člen
Dík x3 Som ti na jednu kresbu ukryla odkázek :) A nesnaž sa mi zatajíš že čumíš alebo čumel si na Tobuscusa :D

P

PVNST

Návštěvník
Velmi pěkné ty naše malířko :) Příště jak píšeš více zatlač na Sken, ale jako i tak to nevadí ovšem, hlavně, že to vůbec vidět jde :)

Velmi známý člen
Jop a v ruke mám 15. číslo CornNoviniek :) Menclíkovi zdar a mimochodom, dík za všetky povzbudenia či pochvaly, určite budem pokračovať :)

P

PVNST

Návštěvník
Ale jo nakonec takhle oskenované je to možná i lepší :) Ne že by tohle špatné nebylo :)

Pomocí special online programu na úpravu obrázků (ipiccy.com) jsem to dokázal převézt na +- Originál jak to máš asi na papíře :) http://prntscr.com/7oh2i6 ... to je ten první obrázeček ... :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.