JPanel? Hádam, že to je součástka z GUI pro vytváření desktop aplikací. Proč nepoužiješ nějakej Java game engine?Potřeboval bych nápad na nějakou hru. Chtěl bych se totiž naučit JPanel, protože umím jen klasickou Javu.
Takže bych udělal něco s tématikou CraftManie.
Napiš radši plugin pro CM pak ti možná i wake poděkuje když ten plugin bude k něčemu :emoji_slight_smile: :emoji_innocent::emoji_nerd::emoji_nerd:Potřeboval bych nápad na nějakou hru. Chtěl bych se totiž naučit JPanel, protože umím jen klasickou Javu.
Takže bych udělal něco s tématikou CraftManie.
A Spigot?Bukkit umím, tam se nepotřebuji nic učit :emoji_smiley:
Tak do toho!To je to samé, Spigot nemá skoro nic navíc...
Dělání nějakého užitečného pluginu namísto nějaký zbytečný (bez urážky) kraviny kterou si nikdo ani nestahneDo čeho? :emoji_smiley:
Nejakej užitečnej plug-in pro CM prostě :/Já nechci, aby tu hru někdo hrál.. A, ani si mi nenapsal jaký plugin :emoji_wink:
TAk něco vymysliA jak já mám vědět, co je užitečné, když tam je vše? :emoji_wink:
1. Na GUI máš obecně lepší používat JavaFX.Ano, je to ze Swingu :emoji_smiley: Je to součást JGui. Engine nechci :emoji_smiley:
Pro Mac, stejně jako pro všechny desktop počítače se používá obojí, jelikož Java je všude stejná, běží totiž ve VM.Swing mi vyhovuje, jelikož je používán pro Mac.