• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DeniSVK

Aktivní člen
Dnes asi v 19:00 som písal hráčovy XsniperX. (Každému čo je prestige 5 pomáham do p6)
Takže on urobil práve prestige 5 a ja som mu hned napísal ahoj, pomôžem ty do p6 ale dáš mi zato 5lk a 2gk čo s toho prestige dostaneš.. On napísal že ok tak som dal /trade XsniperX dal som mu tam 1.2T a dal /prestige .. a potom mi napísal že musí končiť :)
vrátil sa asi po 2-3hodinách a píšem mu nech mi dá už tie kluče a podobne.. a začal sa mi vysmievať a podobne že som mu nič nedal. Bolo pri tom pár ludí. (Viem že zato nedostanem KLUČE ANI PENIAZE a podobne) Ide mi iba oto aby niekdo sa pozrel do console a potvrdil to. Neviem či zato ban bude ale asi ne. Chcem aby otom ludia vedeli nie aby tu každého okradal :)

M

MrProchyCZ

Návštěvník
Chtěl asi jen upozornit hráče. :) #respekt

DeniSVK

Aktivní člen
Screenuť som to chcel ale nestalo sa. A vy nemate pristup do console nejako moc sa tomu nerozumiem ten log hned ako budem na pc

DeniSVK

Aktivní člen
K˙ş“ÝkŔţW®ďÉ=u¦‰ĘA/`KĽxę‚ĂĚG.QÇ~ćŔßĆ°dp5ď’´H~ßD¨¶ůbűĂË—Ů÷łß?R‡=Ł~6Ő|z8WÉŠŃ˝´ŠŻąĎ¦ŻiÄfĐGü8˜& ŻâĐ™NĄőSíńĹvNů‹ěwřgç őí}”Ě,řóQy0 ěWygUdţäÄç«÷˙ƒż~z: ˙dĽŠđĎď€˙^PĐĎ°ČÔUBB†ße ňčIĽ‡}čä0·Ţ^ÝľŘGđaF°Cƒˆ6› ÁńŚD1˛¬ÔŇ
`R§&˜zO\ő˘ëĂĄŁ?ŔĄńÉüPĎ(q¸káâńřúÎÓˇ_HÄţ~„±Şxçč›Ęc`|ĚżMÎP±]'ŹIË Ĺ±|Şéľa3:ć . ’Ę'4ÚŤáGśx,´ ÄÉş“ü,Ţ"÷ö™ë0ŻGőÎ×ú8LöjľŞ@
ked otvorím log tak tam je toto popísane a podobne :)

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
K˙ş“ÝkŔţW®ďÉ=u¦‰ĘA/`KĽxę‚ĂĚG.QÇ~ćŔßĆ°dp5ď’´H~ßD¨¶ůbűĂË—Ů÷łß?R‡=Ł~6Ő|z8WÉŠŃ˝´ŠŻąĎ¦ŻiÄfĐGü8˜& ŻâĐ™NĄőSíńĹvNů‹ěwřgç őí}”Ě,řóQy0 ěWygUdţäÄç«÷˙ƒż~z: ˙dĽŠđĎď€˙^PĐĎ°ČÔUBB†ße ňčIĽ‡}čä0·Ţ^ÝľŘGđaF°Cƒˆ6› ÁńŚD1˛¬ÔŇ
`R§&˜zO\ő˘ëĂĄŁ?ŔĄńÉüPĎ(q¸káâńřúÎÓˇ_HÄţ~„±Şxçč›Ęc`|ĚżMÎP±]'ŹIË Ĺ±|Şéľa3:ć . ’Ę'4ÚŤáGśx,´ ÄÉş“ü,Ţ"÷ö™ë0ŻGőÎ×ú8LöjľŞ@
ked otvorím log tak tam je toto popísane a podobne :)
https://craftmania.cz/tema/navod-jak-zjistit-historii-chatu.12968/ Tu máš návod ;)

DeniSVK

Aktivní člen
Ja viem lenže ja som sa odpojil zo serveru ked on mi napísal že musí ísť ked som mu poslal peniaze hned som vedel že ma oklamal ale dal som mu šancu ale to posral. :) Takže potrebujem poradiť ako zistiť chať ešte predtím?

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Ja viem lenže ja som sa odpojil zo serveru ked on mi napísal že musí ísť ked som mu poslal peniaze hned som vedel že ma oklamal ale dal som mu šancu ale to posral. :) Takže potrebujem poradiť ako zistiť chať ešte predtím?
Logov tam máš viac, keď pôjdeš na mc, pripojíš sa na cm a odpojíš sa a vypneš mc, urobí ti to log, skús pozrieť iné logy toho dňa :)

DeniSVK

Aktivní člen
No ja viem že tam je viacej logov. Ale ked otvorím iní log tak su tam tie znaky a hovadiny čo som poslal :D

No ja viem že tam je viacej logov. Ale ked otvorím iní log tak su tam tie znaky a hovadiny čo som poslal :D
Ahoj, důvod toho je takový, že logy jsou zkomprimované přes gnuzip (proto koncovka gzip), aby se ušetřilo místo. Musíš to otevřít přes nějaký program který umí takový archiv otevřít. Třeba například 7Zip nebo WinRAR.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.