• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Inter

Velmi známý člen
Zdarte. Poněvadž už tady nejsem skoro vůbec, rozhodl jsem se dát příběh do ruk @Horzičkaaa :3 a @micik10. Už jsem to psal na svůj profil ale vím že příběh čtou taky ti co mě nesledují. Takže - je to jejich, a já mizim. Tak už vás tu nebudu s%#t, no. Tak zdarte a ať se daří

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Děkuju za to, že jsem do sebe mohl vcucnout tuto informaci :)

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Tak, asi už tu nebude týpek/týpčica s nejakým super príbehom ako Micka s Narniou. A ja sa hanbím dať sem ten môj. #WhereIsNarnia @[420:Micka] We need you.

micik10

Kráľovná Narnie :*
Dámy a páni, obávam sa, že pokiaľ ma nechytí kreativita alebo ma Pandis nebude týždeň mučiť alebo Horzku zmláti už zmienená kreativita, tak sa toho asi nedočkáme.

Teraz sa všetci začnite modliť ku Sv. Kreativite, obetujte jej pár ovcí a možno nás zmláti a vysaje z nás dušu a napíše za nás tento príbeh.

Taktiež nezabudne poslať Intera atomovkou do pekla za to, že je lenivý a nechce písať.

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Dámy a páni, obávam sa, že pokiaľ ma nechytí kreativita alebo ma Pandis nebude týždeň mučiť alebo Horzku zmláti už zmienená kreativita, tak sa toho asi nedočkáme.

Teraz sa všetci začnite modliť ku Sv. Kreativite, obetujte jej pár ovcí a možno nás zmláti a vysaje z nás dušu a napíše za nás tento príbeh.

Taktiež nezabudne poslať Intera atomovkou do pekla za to, že je lenivý a nechce písať.
Okay, pod do mojho kríčku. Mám tam prekvapko. (Lenny)

Inter

Velmi známý člen
mam pro vsechny kdo se budou chtit pokusit to napsat navod:

1. zhulte se (nebo ožerte)
  2. napiste nejaky re%%rdovanym stylem nejake s%%%ky co vas napadnou
  3. hotovo
aspon me to fungovalo :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.