• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chcete ďalší rozhovor s Majkyyym? :o

• Áno

• Nie

Results are only viewable after voting.
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzMinotaur

Velmi známý člen
Dnes som tu opäť milí čitatelia a s ďalším rozhovorom pre vás! Pripravil som si teda ako 2. Interview/Rozhovor, Interview s Dykolom alebo "tvorcom" rozhovorov :emoji_smiley:. Snáď vás to bude zaujímať a dočítate to až do konca. Tak teda, hurá do toho!

Čo ťa motivovalo k podaniu prihlášky do A-T?

No.. Psal se konec ledna 2016 a probíhal nábor. A já zrovna na Skypu volal s bývalým Helperem a mým stálým kamarádem Nurtukou. A on strašně toužil po tom být Helper. Tak jsem si řekl, že když se přihlašuje on, tak to zkusím i já. On mi dokonce i poslal to, co vše tam napsal, tak jsem tak nenápadně opisoval. Nu, moc jsem tam toho nenapsal to byl možná ten problém. Psal jsem přihlášku do AT pouze 1x a zamítla se a nebyl jsem vybrán. Teď si jistě říkáš "Tak jaktože jsi v AT?". Odpověď je jednoduchá. Byl jsem jeden z posledních lidí, jenž byli do AT navrženi a následně přijati. Byl jsem také náhradou za jednoho tehdejšího Helpera, jehož chování nebylo nejlepší a podkopával vztahy a strukturu AT. Tak jsem byl nabrán já a od té doby tu jsem pořád. Bez odchodu. Už od 9. 3. 2016 doteď.

Si rád, že si sa do A-T dostal?

Moc rád. Tehdy na serveru hrálo i více lidí, takže bylo více práce, více trestů apod. Nebyl jsem nejaktivnější, ale snažil jsem se. AT se neskutečně změnil ať už k lepšímu nebo horšímu. Tehdy tam bylo dost lidí, se kterýma jsem se poštěkal a dnes je to podle mě už dobré. Není v AT snad nikdo, koho bych přímo nenáviděl. Takže jsem spokojen a doufám, že ti co budou brzy vybráni budou také tak dobří, jako náš současný AT.

Aké boli tvoje prvé pocity v A-T?

Byl jsem tam někdo nový, nezkušený, jelikož jsem nikdy nikde nebyl v AT a nespravoval jsem žádný server. Neměl jsem zkušenosti, tak jsem jel podle sebe a nebo jsem si semtam nechal poradit tehdy od Nurta, Shanny, Zakyho či Miseryho. Bylo jich více, ale tito mi pomáhali asi nejvíce. Ale mohu zmínit jednu vtipnou příhodu. To byl 2. den, co jsem měl práva a nějaký hráč se mě zeptal zda Resource Pack obsahuje i upravené zvuky v mc. No a věděl jsem co mám napsat? Ne nevěděl.. Takže pak tam nějaký milý admin (díky Misery) naštěstí odpověděl za mě.

Spomínaš, že máš rád kebab, ako dlho trvá tvoja láska ku kebabu? :emoji_smiley:

Má láska ke kebabům netrvá až tak dlouho, jak se zdá. Koukal jsem tehdy na Youtubera Mafiapau, který točil skvělé trollingy v mc a pořád říkal ve videích, že má rád kebab (jednou mi i do komentů odepsal, že si za YT money dá kebab) a já pořád nevěděl jak to chutná. Tak jsem v roce 2016 (mám pocit i v den vydání jednoho mého videa) ukecal mamku, aby mě za výzo vzala na kebab. Tehdy jsem ten kebab ochutnal ve chlebu, ne tak, jak jej jím teď. No a byl velice výborný. Potom jsem kebab skoro rok nejedl. A začátkem roku 2017 jsme s třídou šli na nějaký Úřád přáce se podívat jak to tam chodí. A byli jsme ve více lidech domluvení, že si dáme kebab (byl to můj nápad). Tak jsme pak vážně šli a dali jsme si. A měl jsem jej konečně tak, jak se má jíst. Hezky v tortille (tak se to u nás říká, nevím jak jinde) a bylo. Chutnalo nám to a od té doby to začalo. Přenesl jsem to i sem na CM a vždy, když se zmíní kebab, tak jsem tam zapsán i já. Což mě těší, vždy jsem chtěl mít na CM i nějaký svůj odkaz. Už přes rok se ten odkaz drží, tak snad se udrží i nadále. :emoji_slight_smile:

Ak na seba uvidíš sťažnosť, si prekvapený alebo ťa to skôr neprekvapuje?

Když je na mě stížnost, tak mě to nejprve trochu zarazí. Pak si ji logicky jdu přečíst a když je oprávněná, tak se holt plácnu přes hlavu, že jsem idiot a příjmu trest. :emoji_smiley: Když je neoprávněná, tak se to snažím vyřešit s tím daným člověkem, popřípadě s Wakem či Sepiim. A pokud je to úplná fraška, tak se nad tím pobavím a jdu dál. Stížností na mě už "pár" bylo a až na dvě byly neoprávněné. Ale pár vtipných je. Ku příkladu tato: https://craftmania.cz/tema/stiznost-na-dykol.27701/ a nebo http://prntscr.com/i6qjz9 :emoji_smiley:

Snažíš sa problémy hráčov riešiť profesionálne?

Problémy hráčů řeším profesionálně víceméně pořád. Když jsme na serveru s lidmi, které dobře znám, tak děláme různé kravinky a blbosti pro zábavu. Ale když mi napíše hráč třeba "Dykole pomoc, nejde mi koupit VIP" tak se mu snažím pomoct a předejít těm problémům, které on má s tím nákupem. Vždy jsem se snažil pomoci co nejvíc můžu a to chci dělat i nadále. Nejsem nejlepší Admin, ale snažím se.

Na serveri si už pomerne dlho, chcel si niekedy už aj skončiť?

Ano, máš pravdu, jsem tu docela dlouho. A ano, i já jsem chtěl xkrát skončit. Jednou jsem měl být vyhozen, ale nestalo se tak (naštěstí). Pak jsem chtěl odejít ze soukromých důvodů a nebo jsem měl prostě takové chvilky, že mě ten mc tolik nebral. Těch chvilek jsem měl poměrně dost. Párkrát jsem už i uvažoval, že sednu k PC a napíšu Wakovi, ale nikdy jsem to neudělal. Drží mě tady pořád ta komunita a to, že tento server mám prostě rád a bylo by těžké jej jen tak opustit.

A za to ti ďakujeme, že nás neopustíš.. :Đ

A na záver, máš nejaké koníčky/zaujímavosti čo by si nám chcel povedať?

A koníčky apod? Abych řekl pravdu, nemám. Dříve jsem hrál Florbal, Basketbal a nebo jsem chodil ven s kamarády a hráli jsme všelijaké hry co jdou. Teď, jak jsem už trochu staší, tak jsem spíše doma, jelikož doma je nejlíp že :emoji_smiley: Hlavně teď přes zimu, to jsem zalezlý doma v pelechu, nebo u PC. Jelikož když jsem v zimě vylezl ven, tak jsem akorát nastydl. A i teď, jak tady píšu, tak jsem nastydlý, dobrý že :emoji_smiley: Prostě ven jsem chodil spíše v létě, jelikož v létě se nemusíš oblíkat do tří mikin, aby ti nebyla zima a nenastydneš. Ikdyž v roce 2017 jsem dostal rýmu, když venku bylo horko! :emoji_smiley: Dokonce jsem to napsal i na přiznání a vydali mi to! :emoji_smiley: Pokud jste viděli přiznání, které znělo "Dostal jsem rýmu, když venku bylo 30 stupňů, považuju to za životní úspěch", tak to psal Dykeš! Samozřejmě, konec je trochu přibarvený, nemyslel jsem to doslova. :emoji_smiley:

Veľké díky patrí Dykolovi za jeho čas a taktiež vám za prečítanie.. :emoji_smiley:

@Dykol

Majte sa krásne a dovidenia pri ďalšom rozhovore! :emoji_smiley:

Dykol

Odpadlík
Díky za rozhovor :D Otázek mohlo být klidně více, já jak koukám jsem se poměrně rozepsal a mám rád, když na sebe mohu něco "prásknout" :D Ale tak co :D Nevadí :D Jsem rád, že se to uskutečnilo. :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.