• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Hello All :D Dnes som sa zaregistroval na servere. Hned ma zaujal Creative, Prison a SkyBlock. Prišiel som na SkyBlock, napísal /is, ale neportlo ma to na prázdny ostrov, kde je 1 strom, 1 chestka a rozmery 5x5, Ale namiesto toho ma to portlo tam, kde sú Dia Veci, Pár stackov Diamantov, Enchant Table, Mob Trapka.. Chcel som si to poupravovať, zobrať veci atd.. ale nechcem ban :( Pokial to je normalny /is tak sorry za SPAM :D PS: Aj ked ma láka isť zabíjať, a nechať si ten ostrov ;) :D

Chemicky

Inkvizitor
Tak buď jsi někomu hacknul účet nebo už jsi byl dávno zaregistrovaný ty sám, ale někdo zjistil tvé heslo a hrál tam. Nebo máš origo, ale nějaký warez hrál za tvůj nick.

@Flafy_LP @_R3pl1_

Dnes som sa zaregistroval, DNES som prišiel na server, a nanovo sa zaregistroval.. Nepísalo že mam dať /login <Heslo> ale /register :D A mám Warez..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.