• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

jamajca

Člen
Chtěl bych nahlásit hráče dres za to že mi ukradl 11 irongolem spawnerů. Říkal že mi je vykope a že IVIP může kopat spawnery. Drobek mě to zmátlo ale věřil jsem mu. Vykopal mě beacony které mi dal a spawnery které mu prej nepadaly ale řekl to až je vykopal všechny. Tet odmítá mi zaplatit škodu a když jsem mu řekl že mi může koupit irongolem spawnery tak odmítl. Drobek víc mě to sere že mi vědomě zničil 11 IronGolem Spawnerů. Byl bych rád kdyby mě byla škoda nahrazena Díky jamajca

MARIMR008

ExAdmin
78. Pokud hráč dá povolení hráči na pozemku/ostrově/residenci, kterého nezná a ten mu to tam zníčí. Nese za škody plnou zodpovědnost majitel dané stavby, a dané itemy/bloky jsou bez náhrady, jelikož majitel té stavby souhlasil s tím, že tam může stavět/pokládat/níčit.
Je mi ľúto...ale podľa pravidla 78. je to tvoja chyba.Nikdy nedávaj povolenie ľudom ktorých nepoznáš.

iScipioX_

Velmi známý člen
Dôkazy? A keď dáš niekomu povolenie na island, tak súhlasíš s tým že keď ti niečo ukradne, tak server za to neručí a nevráti ti ukradnuté veci... Takže za všetko si môžeš sám, a veci späť nedostaneš... - Dodko

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.