• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Takže stalo se asi takhle... Přišel jen na O-HUB lobby a viděl jistou osobu nahoře až nad cedulkama na BB :eek:
Jistá osoba mi ukázala jak se tam dostat a začal jsem trollit, první kdo se chytil na mou past, při které vypadá, že mám fly byl @lxad který mi napsal: dokonce i:"Hráblo mu" či například že mi hráblo, že chci ban!" Inu bylo to zajímavý, já se mohl (víte co) smíchy.
(hhh)(rofl):D Na závěr je tu i screen:

Přílohy

Takže stalo se asi takhle... Přišel jen na O-HUB lobby a viděl jistou osobu nahoře až nad cedulkama na BB :eek:
Jistá osoba mi ukázala jak se tam dostat a začal jsem trollit, první kdo se chytil na mou past, při které vypadá, že mám fly byl @lxad který mi napsal: dokonce i:"Hráblo mu" či například že mi hráblo, že chci ban!" Inu bylo to zajímavý, já se mohl (víte co) smíchy.
(hhh)(rofl):D Na závěr je tu i screen:
(facepalm) lol já sem asi nebyl při vědomí :D
Kdo souhlasí aťz dá souhlas :D

lxad

Aktivní člen
Hm.. tak to tak vypadalo C-D a sám si i psal ať to tam dám ale nedal jsem to tam a pak zjistím že to byl jenom TROL (wtf) příjde mi že mi to udělal naschvál zrovna mě C-D

Hm.. tak to tak vypadalo C-D a sám si i psal ať to tam dám ale nedal jsem to tam a pak zjistím že to byl jenom TROL (wtf) příjde mi že mi to udělal naschvál zrovna mě C-D
ee nemůžu za to, že si na to jediný skočil :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.