• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

iJuhan

Velmi známý člen
Začalo to tak, že jsem si utahoval ze jména Jumpak_PVP a ptal se ho, jestli umí "pivipi", kde jsem poté dodal, že já ne, tak proto používám "heki". On to samozřejmě dal na fórum (ani to nebyl schopnej pořádně ořezat):

Ostatní mu tam (jak jinak) nasázeli odpovědí a on pochopil, že je mu to k prdu. Ovšem tím příběh nekončí.
Dnes jsem ho potkal znovu a zeptal se ho, jaktože nemám ban. On si to prý rozmyslel a své kamarádce - admince (jméno najdete dále) řekl, aby mi ban nedávala.

Ovšem, já, jakožto neodbytný člověk jsem se začal vyptávat, jak se tato kamárádka/adminka jmenuje. Což je tajemstí, prý bych se ji vysmíval, ať mi dá ban (což bych určitě dělal (kappa) )

Kamarádka ovšem po něm toto jméno začala vyžadovat, že se nesnášíme a tudíž mi to neřekne. Museli jsme udat, proč se "nesnášíme", aby toto jméno prozradil.

Poté nastala prodleva a já jsem začal usuzovat, že žádné adminy nezná, tak je šel hledat na fórum. Koukl jsem se tedy na jeho profil a heleme se!

Kampak se to kouká? Na zastaralý článek, kde se rozebíral (nečetl jsem to) tehdejší A-T.
Když se podrobněji koukneme, zjistíme, že první zmíněný/á admin/ka je již bývalá hl. adminka zuzik92

Toto jméno obratem začal cpat kamarádce a my jsme mu odpověděli, že již v A-T není, jak mi tedy může dát ban? Následující odpověď byla k smíchu

Potom už nic zajímavého, ale hlavně, že pan nekecá. (kappa)

No nic, děkuji za přečtení (a vysvětlení jako malému dítěti).

Meiys

Aktivní člen
Obyčejná/neobyčejná hráčka zuzik, lovkyně cheaterů, to by nám ještě scházelo xDD.

Dobrá příhoda, mě jsi pobavil :).

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.