Flafy_
Hladový Builder
Zakoupení VIP
Než začneme kupovat VIP, tak si musíme vybrat jaké chceme. Jestliže si chceme zakoupit VIP na survival tak budeme pokračovat v sekci survival (Pokud na skyblock tak v sekci skyblock, apod.)
Také si musíme přečíst podmínky a pravidla - https:emoji_smirk:/craftmania.cz/wiki/pravidla-vip/
Jestliže máme vybráno jaké VIP budeme chtít zakoupit, tak si musíme vybrat jakým způsobem budeme chtít dané VIP zakoupit.
Zakoupení VIP přes SMS
Vybrali jsme si ten lehčí způsob a to tedy platbu přes SMS.
Nejdříve si musíme vybrat na jaký server a jaký druh VIP budeme chtít zakoupit.
Dalším krokem bude, že si vybereme jaký typ VIP budeme chtít. Jelikož tu jsou dvě cesty kterými lze VIP zakoupit tak si ukážeme obě varianty.
A je tu nejtěžší část! Připravte si telefon a jdeme si objednat VIP!
UPOZORNENI! Pred objednavkou si zkontrolujte jestli máte dostatek kreditu a povolené platby! (Pokud nebudete mít jedno z toho, tak není možné VIP zakoupit a dokončit objednávku!)
Teď jsme se tedy spojili a ukážeme si nákup VIP.
V obou případech jsme dostali číslo a text co máme napsat do SMS takže zapneme telefon a jdeme posílat SMS!
Jelikož jsem čech, tak jsem odeslal text na číslo které bylo v sekci "česká republika" nebo "pro CZ". Pokud máte zakázané platby přes SMS, tak vám to po odeslání bude hlásit chybu.
jakmile odešleme tuto SMS po chvíli by nám měla přijít odpověď
Pokud nám přijde tato SMS, tak jsme udělali vše správně a stačí jen odeslat ano.
Jelikož nechci zakoupit VIP, tak jsem použil pouze obrázek č.1 - Obrázek č,2 je jiný a je z jiné SMS!
UPOZORNĚNÍ - Před odesláním si pořádně zkontrolujte jestli jste vše správně opsali a jestli jste správně zadali svůj nick!
Jestliže jsme vše udělali správně, tak by nám VIP mělo přijít do 30ti minut! Po připojení na server bys měl vidět v tabu před svým jménem druh VIP který sis zakoupil.
Pokud ti VIP nepřišlo do 1-2 hodin, tak nám napiš - https://craftmania.cz/forum/ !
NÁKUP VIP PŘES STORE (PSC - PAYSAFECARD)
1) Zajdeme si na stránky CM Store (http://store.craftmania.cz/)
2) Zase si vybereme na jaký server VIP chceme
To co je označeno červeně jsem vybral já.. Vybral jsem SURVIVAL a SURVIVAL :emoji_wink:
3) Napíšeme svůj nick na serveru!
4)Vybereme jaké VIP chceme.. Já jsem si vybral DVIP.
5) Klikneme na zkoupit
6) Dáme přidat do košíku
7) Potom nás to přesměruje do košíku.. A teď nastává ta nejtěžší věc..
PaySafeCard neboli PSC můžete získat skoro všude, abych to ale ještě více přiblížil, je k dostání na Benzínkách nebo Tipsportech. Prostě do jednoho z těchto podniků přijdete a požádáte dotyčnou osobu u pultu o PaySafeCard na určitou sumu peněz, pak zaplatíte a dostanete lísteček s penězi.
Pokud koupíte PSC která má nabito malou sumu peněz nebude vám to fungovat! (Logicky)
Takže když budete mít VIP za 85 kč, tak si kupte jednu paysafecard za 100 kč.
Ten lísteček bude vypadat asi nějak takhle:
Tak lísteček s penězi máme.. Co dál?
Klikneme na tlačítko u kterého je napsáno PaymentWall.
Potom zadáme svoje údaje.. Nemusí být pravdivé.. :emoji_wink:
Až vyplníme všechny údaje klikneme na tlačítko Souhlasím s pravidly a poté na Zaplatit
Když vše vyplníme dobře, tak nás to přesune na stránku Paymentwall tam vybereme Paysafecard a zadáme 16-ti místný kód!
Až zadáme kód, tak klikneme na tlačítko, že akceptujeme VOP paysafecard. :emoji_slight_smile:
Poté klikneme na tlačítko Zaplatit a když vše bylo správně provedeno a měli jsme dostatek peněž, tak nás to přesune na stránku kde nám to zase děkuje za nákup..
A máme VIP přes paysafecard!
Děkuji za přečtení.. Pokud by jste měli nějaké dotazy, tak mi napište SZ (soukromou zprávu). :emoji_slight_smile:
Než začneme kupovat VIP, tak si musíme vybrat jaké chceme. Jestliže si chceme zakoupit VIP na survival tak budeme pokračovat v sekci survival (Pokud na skyblock tak v sekci skyblock, apod.)
Také si musíme přečíst podmínky a pravidla - https:emoji_smirk:/craftmania.cz/wiki/pravidla-vip/
Jestliže máme vybráno jaké VIP budeme chtít zakoupit, tak si musíme vybrat jakým způsobem budeme chtít dané VIP zakoupit.
Zakoupení VIP přes SMS
Vybrali jsme si ten lehčí způsob a to tedy platbu přes SMS.
Nejdříve si musíme vybrat na jaký server a jaký druh VIP budeme chtít zakoupit.
- Přes VIP Rozcestník - https:emoji_smirk:/craftmania.cz/vip/ Pokud si rozkliknete VIP rozcestník, tak uvidíte servery na které lze VIP zakoupit. Jakmile kliknete na daný server, tak se vám ukážou výhody a ty u kterých je zelená šipka -
- Přímo ze serveru - Tato cesta je trošku těžší. Vybereme si server na který VIP chceme zakoupit a připojíme se na něj (Platí pouze u Economy serverech a Creativu). Jakmile se připojíme na server tak zadáme příkaz /vip který nám otevře nabídku
- Kliknutím na jakýkoliv blok se vám otevře další nabídka kde už jsou přesné informace ohledně VIP.
Dalším krokem bude, že si vybereme jaký typ VIP budeme chtít. Jelikož tu jsou dvě cesty kterými lze VIP zakoupit tak si ukážeme obě varianty.
- Přes VIP rozcestník - Zde to je opět trošku lehčí protože stačí kliknout na 30 denní nebo neomezené
- Přímo ze serveru - Jak jsme si v předchozím kroku otevřeli nabídku a najeli na výhody, tak uprostřed máme dva papírky. - Tyto informace budeme potřebovat později!
A je tu nejtěžší část! Připravte si telefon a jdeme si objednat VIP!
UPOZORNENI! Pred objednavkou si zkontrolujte jestli máte dostatek kreditu a povolené platby! (Pokud nebudete mít jedno z toho, tak není možné VIP zakoupit a dokončit objednávku!)
- Objednávka VIP přes SMS (Z webu- https://craftmania.cz/vip/survival/ - Toto je příklad stejné to je i u nákupu VIP na skyblock,creative,minigames apod!) Jakmile jsme si vybrali VIP (Já si vybral navždy), tak se nám ukázala tabulka
- Objednávka VIP přes SMS (Přímo ze serveru) Když jsme v předchozím kroku vybrali druh VIP a najeli myší na papír, tak se nám ukázalo to samé jako u webu .
Teď jsme se tedy spojili a ukážeme si nákup VIP.
V obou případech jsme dostali číslo a text co máme napsat do SMS takže zapneme telefon a jdeme posílat SMS!
Jelikož jsem čech, tak jsem odeslal text na číslo které bylo v sekci "česká republika" nebo "pro CZ". Pokud máte zakázané platby přes SMS, tak vám to po odeslání bude hlásit chybu.
Jelikož nechci zakoupit VIP, tak jsem použil pouze obrázek č.1 - Obrázek č,2 je jiný a je z jiné SMS!
UPOZORNĚNÍ - Před odesláním si pořádně zkontrolujte jestli jste vše správně opsali a jestli jste správně zadali svůj nick!
Jestliže jsme vše udělali správně, tak by nám VIP mělo přijít do 30ti minut! Po připojení na server bys měl vidět v tabu před svým jménem druh VIP který sis zakoupil.
Pokud ti VIP nepřišlo do 1-2 hodin, tak nám napiš - https://craftmania.cz/forum/ !
NÁKUP VIP PŘES STORE (PSC - PAYSAFECARD)
1) Zajdeme si na stránky CM Store (http://store.craftmania.cz/)
2) Zase si vybereme na jaký server VIP chceme
To co je označeno červeně jsem vybral já.. Vybral jsem SURVIVAL a SURVIVAL :emoji_wink:
3) Napíšeme svůj nick na serveru!
4)Vybereme jaké VIP chceme.. Já jsem si vybral DVIP.
5) Klikneme na zkoupit
6) Dáme přidat do košíku
7) Potom nás to přesměruje do košíku.. A teď nastává ta nejtěžší věc..
PaySafeCard neboli PSC můžete získat skoro všude, abych to ale ještě více přiblížil, je k dostání na Benzínkách nebo Tipsportech. Prostě do jednoho z těchto podniků přijdete a požádáte dotyčnou osobu u pultu o PaySafeCard na určitou sumu peněz, pak zaplatíte a dostanete lísteček s penězi.
Pokud koupíte PSC která má nabito malou sumu peněz nebude vám to fungovat! (Logicky)
Takže když budete mít VIP za 85 kč, tak si kupte jednu paysafecard za 100 kč.
Ten lísteček bude vypadat asi nějak takhle:
Tak lísteček s penězi máme.. Co dál?
Klikneme na tlačítko u kterého je napsáno PaymentWall.
Potom zadáme svoje údaje.. Nemusí být pravdivé.. :emoji_wink:
Až vyplníme všechny údaje klikneme na tlačítko Souhlasím s pravidly a poté na Zaplatit
Když vše vyplníme dobře, tak nás to přesune na stránku Paymentwall tam vybereme Paysafecard a zadáme 16-ti místný kód!
Až zadáme kód, tak klikneme na tlačítko, že akceptujeme VOP paysafecard. :emoji_slight_smile:
Poté klikneme na tlačítko Zaplatit a když vše bylo správně provedeno a měli jsme dostatek peněž, tak nás to přesune na stránku kde nám to zase děkuje za nákup..
A máme VIP přes paysafecard!
Děkuji za přečtení.. Pokud by jste měli nějaké dotazy, tak mi napište SZ (soukromou zprávu). :emoji_slight_smile:
Naposledny upraveno: