• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jaký glif si má flafy vybrat ?

• Paladin

Votes: 2 66.7%
  • Hunter

Votes: 1 33.3%
  • Monk

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
Tak jste si vybrali ano :p

Flafy se rozhodoval a nakonec to šel říct Tizimu..Šel na cvičiště,ale tam slyšel jak si povídá s Jonem....Slyšel jak si povídají o něm že má v sobě temnotu chtěl to říct ale jen poslouchal a pak šel zase spát...Další den ráno se probudil jako poslední a šel na snídani a Wejk se ho ptal ''Ty jsi eště spal ? Je tam snídani my jdem zatím cvičit'' Tak se tedy nasnídal a přemýšlel o tom co Tizi s Jonem mysleli...Pak šli na cvičiště a tam stál kapitán dračího chrámu Jacob... a říkal ''Každy z váš má výjmečnou schopnost....Každý má ''Glif'' na něco jiného tady kouzlo...Třeba jak vidím a citím Keyio z něho bude dobrý bandit neboli Rogue....Trewish jak tak koukám s Wejkem jsou dobří válečníci..Shann z ní bude dobrá Priestka...No a Flafy...Hmm u tebe je to těžké... Ty máš všechny schopnosti musíš si vybrat..Hmm u tebe vydím bud to bude paladin,hunter a nebo monk...Co si vybereš ?
Hlasuj !
Jestli chceš být v příběhu napiš dole !
Wejk- @MrWakeCZ
Flafy- @Flafy_LP
Shann- @CrazyShann_Cz
Keyio- @Keyio
Trewish- @Trewish
Tizi- @_Tizi0sCZE_
John- @Medvide007_CZ
Jacob- @JacobSK_

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Flafy je jasný paladin. Přináší zmatky kamkoliv přijde. 2Warriors, 1Paladin, 1Rogue, 1Priest. Já jdu tankovat, Shann to healne a vy to domlátíte, ne?

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
Flafy je jasný paladin. Přináší zmatky kamkoliv přijde. 2Warriors, 1Paladin, 1Rogue, 1Priest. Já jdu tankovat, Shann to healne a vy to domlátíte, ne?
Tak jako nevím jestli budeš tank to nevím ani já :p Troška inspirace z wowka neuškodí :D

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
Takže příběhy se budou rozjíždět až o prázdninách sem velice líná a nechce se mi přemýšlet :D Takže o prázdninách čekejte příběhy ;) Tedy doufejme :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.