• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Metrix_40

Aktivní člen
Dobrý den znáte pocit že někdo machruje ničí is atd jedus to udělal kámoška mu dala coop já s ním chctěl fight ale jak mu teklo do bot tak se odpojil mám screenshoty že nadával ale teď je tu dávat nebudu až na vyžádání ale hlídejte si jeduse není to první případ ! mám svědka který zrovna se mnou volal ale ty screenshoty by byly na vyžádání užitečný ale nemusím je du dávat jestli nechcete prosím hlídejte ho nějak opravdu to není první případ

Metrix_40

Aktivní člen
nn kámoška mu dala coop na svém isu já to vím protože přes skype říkala že jí to ničí a dělá bordel a ten zbtek je správně a odpojil se protože jsem mu dal rekta :D

Bidlo

Aktivní člen
Chtelo by to dukazy z toho zniceneho IS od tve kamosky pak se dalo neco resit ale takhle ne.
To ze ti v msg rekl ze srandy sproste slovo neznamena ze je sprostej,nadale na zadne fotce nevidim ze by se odpojil z boje chtelo by to video.

Metrix_40

Aktivní člen
Chtelo by to dukazy z toho zniceneho IS od tve kamosky pak se dalo neco resit ale takhle ne.
To ze ti v msg rekl ze srandy sproste slovo neznamena ze je sprostej,nadale na zadne fotce nevidim ze by se odpojil z boje chtelo by to video.
Vím ale ale jak to mám natočit když du fightit a on se odpojí jak to mám věďet no nic ale přijde mi podezřelé že se znovu odpojil stáhnu si program

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.