• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Murka

Velmi známý člen
To je kdo

+ Co ty o mně můžeš vědět :emoji_smiley: Ani nevíš kdo jsem,prostě random co si píše hovna na net,aby se uspokojil ...
Upřímně nevím, jestli jsi nazval randomem sebe nebo Catu, ale pokud Catu, tak si proti sobě takto poštveš celou CM, jelikož má často jedny z nejvíce místných a logicky nejlepších názorů a tobě nebude zabývat nic jiného, než souhlasit a pokud ne, tak máš špatný názor.

CataClysm

Velmi známý člen
To je kdo

+ Co ty o mně můžeš vědět :emoji_smiley: Ani nevíš kdo jsem,prostě random co si píše hovna na net,aby se uspokojil ...
To je ten, kvůli kterému se to zrušilo, protože jich dostal přes 1000. Stačilo vědět, že si je zasloužil.

DepressedShikii_

Debílek z Prahy
Upřímně nevím, jestli jsi nazval randomem sebe nebo Catu, ale pokud Catu, tak si proti sobě takto poštveš celou CM, jelikož má často jedny z nejvíce místných a logicky nejlepších názorů a tobě nebude zabývat nic jiného, než souhlasit a pokud ne, tak máš špatný názor.
Pro mě je random každý koho neznám,takže soráč jako,a pokud si mam proti sobě někoho poštvat tak proč ne,protože jestli se do mě pustí tak to stejnak nebudu vnímat :*

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.