• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chceš?

• CHCI HAHA MAM WAREZ

Votes: 2 12.5%
  • NECHCI HAHA MAM ORIGO

Votes: 14 87.5%

• Total voters
    16
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
No, jelikož končím s Minecraftem, chci prodat svůj účet -
Jak bude obchod probíhat?
V SZ se dohodneme. Jelikož to píšu já, mladší brácha a nemám bankovní účet, beru PSC v hodnotě 20€ (přibližně o 7e levněji než od mojangu).
Avšak, půjde to až za 6 dní, jsme na dovolené. :) Pak napište do SZ. ^_^

Emememc

gamer
Ahoj, za 20€ to neprodáš, když účet prodáváš takzvaně z ,,druhé ruky” účet nesmírně ztratí svojí hodnotu. Je to jako u aut. Myslím si že pokud nikde nemáš ban mohl by si to za pěkných 10€ prodat, ale možná také za 5€ (většinou se účty prodávají za stovku - necelé 4€) ovšem přeji hodně štěští. S pozdravem, Eme.

RainbowPlaceEZZ

Velmi známý člen
Takže, toto již píšu já, starší.
Zaprvé, bratr napsal polovinu špazně, avšak nechci ho hned soudit apod.

Takže, do sz pište mně, raději.
Obchod proběhne tak, že mi zašlete 23€ PSC, já zkontroluju jestli má správnou hodnotu a když ano, zašlu vám heslo k účtu. Proč 23€? Vždyt to je cena MC?
Lépe řečeno, na tomto účtu mám emerald vip global, což by cenu mohlo navýšit.
UPOZORNĚNÍ: Tento účet vám prodám pouze pokuď nemáte na CM ban. Nechci tady ničit pravidla tak, že mi dáte money a obejdete si ban.. To ne. To je totiž moc..
Jméno: Karm************
VIP na CraftManii: EmeraldVIP (Global)
Bany na serverech: Jeden - Minicraft

Jméno cenzuruji z určitého důvodu. ;) Stejnak název účtu vám napíšu do sz. o:) :D

Rai ;-;

Emememc

gamer
Ahoj, koukám že zase o tolik starší nejsi. Minecraft (z minecraft.net) má cenu 23€, to ano jenomže když to někomu prodáš tak tam napořád bude mít v seznamu tvoje staré jména, bany ale i VIP. To že máš ban na minicraftu vyrovnává to tvoje slavné Emerald VIP na CM. Nevím kolik ti je, ale jestli třeba víš jak to chodí s auty, koupíš si auto za 800k, odjedeš s ním domů, a kdyby si to auto chtěl potom prodat nikdy ho za těch 800k neprodáš. Prostě je to účet z druhé ruky, a nemá takovou cenu. Jistě nejsem nejznalejší v prodeji herních (konkrétně MC) účtů z druhé ruky, ale něco o tom vím. Většinou se účty z druhé ruky prodávají za 10€ (ale dají se sehnat i za 5€) a jak jsem psal to že tam máš ban cenu účtu snižuje a VIP na CM zase cenu dorovnává. Takže jestli to chceš prodat nech to za 10€ jinak to neprodáš. Pouze moje rada a názor. S pozdravem, Eme.

Gangyy_

Josef Vejs
Origo účty jdou najít i za 20-40 Kč, ale musíte dobře hledat. Toto je nesmyslné, to už si radši připlatím a koupil bych si to normálně od minecraftu.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.