• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chodili by jste na Vanilla Skyblock?

• Total voters
    2
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Alinek

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooOOOOOOOOOOOO
Ahoj. Co ja vim, tak VSB (Vanilla Skyblock) je mimo provoz uz trochu delsi dobu. Troufam si rict, ze to bylo jeste pred tim wipem, ale nejsem si jist. Chci se zeptat, kdy to bude v provozu. Na to, ze to je vanilla server, to trva trosku moc dlouho, ne? Nakonec na vanille tam nemusi prijit brumbal a udelat tam nejaky kouzla z cerny diry aby to fungovalo (nikdy jsem vanilla servery nedelal, ale kdyz je to vanilla, tak tam fakt neni na cem pracovat. Maximalne tak postavit zaklad tech isů.), tam fakt staci par zakladnich prikazu a, co ja vim, fakt jenom zakladni skripty jako /friends /is a takove, a ne, ze se tam budou, mozna i pres rok, delat nejaky kouzla z brumbalovo vesmirny rakety.

Takze, jestli je vubec stanoveny datum, kdy se zpristupni VSB? :)

Predem dekuji za odpovedi, a omlouvam se, jestli jsem znel netrpelive nebo nejak jakoze arogantne, ale podle me VSB trva trochu moc dlouho. Pokud jsem nejak podcenil obtiznost delani té vanilly, tak to, prosim, napiste. Rad se neco ohledne toho naucim. :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.