• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Urobíme sériu? :D

• áno + dáš sem link na Boku no Pico

Votes: 5 50.0%
  • áno + pozrieš si ďalší diel Boku no Pico

Votes: 2 20.0%
  • nie

Votes: 3 30.0%

• Total voters
    10
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

micik10

Kráľovná Narnie :*
Zdravím! Neviem, čo to do mňa vošlo, ale mám náladu proste niečo napísať :D
Takže som poprosila (napísala status) ľudí, aby mi napísali nejaké témy, o čom mám písať.
Očákavajte totálnu hovadinu :D

Příběh :) Třeba něco jako Micka a Trewish nebo tak..
by Puma

Bola raz jedna Micka, ktorá sa veľmi nudila. Tak začala písať príbeh, v ktorom vystupoval Trewish, Replikátor, aj už zmienená Puma.
Písala, písala, až nakoniec napísala v nejakej 6. kapitole len jednu vetu, a už ju to prestalo baviť.
Preto teraz píše tento článok, lebo sa nudí, a nechce písať hento-tam.
Puma ale myslela tú tému inak. To ja dobre viem.
Preto som si dovolila názov tému zmeniť na: Ako Puma zjedla pumu.
A tu už nemusím toho veľmi písať, lebo je to celkom jednoduché:
Puma zobrala píštoľ, letenku niekam do Afriky a bolo "bum".
The end.

Fakt hovadina, čo vám poviem :D

jak udělat micik10
by omgmen

EASY! Stačí zobrať Micku (mňa), a postaviť ju k ceduli "10".
Zn. Ako na to

O tom, jak jsem ti právě lajkla status.
by Teruuush_The

Jedna Teruška :)D) sa pozerala na web CraftMánie. Chvíľku len čumela do blba, ale naraz jej sčervenela vlajočka v roku stránky. Vygúlila oči, klikla na vlajku a čo sa nestalo?
micik10 p-r s háčkom-idal nový status: hgdgjsjkdghdhgd help me pls
Pomysela si: "Šiblo jej?" a ťukla na správu.
Micka avšak len písala nejakú tému na písanie.
Teruška (xD) jej dala lajk na status a napísala-O tom, jak jsem ti právě lajkla status.
A preto to teraz píšem.

Narniáááá ! xdddd
by Pandiss

EXKLUZIVNE POKRACOVANIE NARNIE OD MICKY!!!!!!!!

Micka bola unavená. Celý deň musela chodiť po dedinách a osadách, pretože naháňala jedného prekliateho zlodeja. "Už v živote nebudem behať." pomyslela si. To však netušila, čo sa stane na druhý deň.
"MICKA CICKA!!!!" ozval sa krik, čo museli počuť obyvatelia celej Narnie. To Pandiss kričala na Micku, pretože jej asi tie malé deti zjedli všetok bambus. Micka si to tiež myslela, ale bola na omyle. Keď prišla k Pandiss, spýtala sa jej: "Panda jedna šialená, preleteli ti cez hlavu osi alebo čo sa ti stalo?" Pandiss sa na ňu pozrela, ako keby bola Micka nejaká príšera. "Jak si to povedala? Preleteli mi cez hlavu osi?!" a skoro umrela od smiechu. Zatiaľ, čo jej už hrobár kopal hrob, Micka sa zamyslela: "Náhodou, aspoň to bolo originálne." Keď hrobár dokončil hrob, tak Pandiss vstala z mŕtvych a povedala Micke, čo jej chcela: "Vieš o tom, že dnes je Beh ostošesť? Dúfam, že si nezabudla." Micka, ktorá práve chcela vymyslieť nejakú ďalšiu hlášku sa zarazila. "Ehm... NIKDY MA TAM NEDOTIAHNEŠ!" a snažila sa robiť mŕtvu. Bohužiaľ, bezvýsledne. Pandiss sa len uškrnula a odtiahla Micku na štart. Micka, ktorá medzitým odpadla, sa prebudila na štarte vedľa Pandiss. Začala na ňu kričať a preklínať ju kliatbami typom "Nech ťa Boku no Pico uškvarí!" alebo "MORENA!!! ZAB TO!". Pandiss, ktorá netušila, aké blobosti Micka rozpráva sa len pozerala. Keď Micka skončila, povedala jej: "Hej hou, už začíname!". Čo bola pravda. RayMond, ktorý nejakou šťastnou náhodou stal z mŕtvych, čo bolo v tejto dobe modernej úplne normálne, skríkol: "Pripraviť sa! ... Nezabiť sa! ... STARTO!" A všetci začali bežať.
Dokonca aj Micka. Ale prečo? Pretože Padniss odhalila čoho sa Micka bojí. Pustila jej Boku no Pico. Micka, ktorú poháňal strach, prekonala rekord samotného Jusaina Skrutku, čím sa stala víťazkou celého Behu ostošesť. Po oslave, zjedla Pandiss všetok bambus, a hodila to na Replikátora. Pandiss zabila Replikátora, ale ten vstal z mŕtvych, takže bolo všetko v poriadku.
A potom ešte všetci zablahoželali RayMondovi, že žije.
The end.

Tak, dúfam, že ste to v polovičke nevypli, aj keď by som sa vám ani tak nedivila. :D
Pokiaľ ste to dočítali až sem, dajte lajk (DAJ TEN LAJK INAK TI PUSTÍM BOKU NO PICO!), okomentujte a dajte mi nejaké témy pre budúci diel :D (urobíme sériu??? :O)

Dovidenia!

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Tá Narnia mi dala dabl záchvat smiechu xdddd. Ten part s bocu no pico bol topick. Ešte teraz sa válam smiechmi.
EDIT: Nápady - Ako Micka Cicka sa dostala k Anime.
Ako sa Micka dostala k Boku no Pico.
Ako Micka stretla Pandu XDDDD.

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.