• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

ttak47

Nový člen
Dobrý den,
včera jsem volal s hráčem Packie, o kterém jsem se dozvěděl plno užitečných věcí. A teď zpátky k tématu... Řekl mi jednou úžasnou chybu, kterou hned musel ověřit, jestli to je pravda. Po chvilce jsem zjistil, že to klonování fakt funguje a dokonce jsem zjistil, proč je tolik hlav od cvocka na serveru ! Poslouchejte pečlivě ! Měl to dobře promyšlené, nabugoval si pár staků notch apple a myslel si, že když má jenom pár staků notch apple, že na to nikdo nepříjde, ale bohužel notch apple už nejde craftit, takže to musel získavat v pouštním dungeonu (pyramidě). Moje chytrá hlavička se zapařila a došla k tomu, že pan cvocek123 klonoval věcí (důkaz mám video). Takže bych poprosil o pernamentní zabanování tohoto hráče z důvodu využití bugu klonování, který bude mít za následek wipe celého serveru, protože ten hlupák rozdával různé věcí, které získal neprávem. Zapomněl jsem zmínit, že Packie mi pomáhal z objasněním klonování, tedy neklonoval pro sebe, ale pro důkaz, který pošlu jen adminům.
Děkuji za přečtení
ttak47

standiczech

Čokoládka
Tak nám ten důkaz pošli, bez toho se nedá nikdo potrestat. Navíc by ten bug měl být už opravený, takže by nic takového nadále nemělo jít. Jestli se to vyhrotí i na wipe, o tom já nerozhoduju.