• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

F4sTeRcZ

Velmi známý člen
Zdravím vás,
tohle je poděkování za náš A-TEAM + něco k němu :).

FlaffyLP: V pohodě týpek. Svojí práci si odvádí skvěle.

CheapTV: Dobrý Admin, v mozku to má zrovnané, rozum na místě má taky. Na CraftManii Adminuje přes rok už, já tu zase hraju 1 rok. :D. ♥GL'bro.

MrWakeCZ: V pohodě Majitel, známe se něco už přes rok.. Však víš.. :D

Zuzik92: V pohodě Adminka, je s ní sranda, a vždy na TS3 mě rozesmála.. :'D

Horys: V poho Helper.

MineBobCZ: Dobrý Admin, v pohodě Admin :)

mawej1: Tak ty jsi zas dobrý Developer, měl si skvělý návrh s tím kámošem, kterýho moc neznám, a nevím jestli tu je nějaký post.

Kiara1001: Tak tebe moc neznám, ale vidím že si svojí práci odvádiš suprově. :)

Ccarmel: Builderka, v poho holka, stavby má supruvé :)

Martin2035: Skvělý EventMaster, který je tu už od záři 2014 :) Eventy má skvělé, a nikdy neomrzí.

Tomprev: Tebe také moc neznám, ale vypadáš v poho :).

SpyroSVK: Skvělý Admin, na SkyBlocku si tě ještě pamatuju ;).

pokercrafter2000: Admin na Creativu, což se divím že to ještě vydržíš, ty spamy :D..

Misery97: Tebe také neznám, ale vím že svojí práci si odvádíš skvěle, a snad to ti ještě dost dlouho vydrží.

JohBob: Tak jednou na TS3 jsem tě viděl, vypadáš v pohodě, a svojí práci vykonávaš výborně.

Notchi: Tak tebe taky moc neznám no, ale vypadáš v pohodě, a vydrž tu ještě dost dlouho :)

MrdKev_CZ: Na CM jsi dost dlouho, svojí práci vykonávaš výborně, snad tu ještě dlouho budeš. :)

sCuess: V pohodě týpek, oblíbil jsem si tě moc, a svojí práci vykonávaš dobře :).

Sprajtiik: Tak tebe už znám nějaký ten pátek, ten měsíc to už bude určitě, jsi v pohodě, a oblíbil jsem si tě taky. :)

EndisekCz: Tak vím že tu jsi byl dlouho admin, či jestli jsi? Nevím, ale vždy si poradil, odepsal hned, škoda, jestli už nejsi admin.

To bylo asi všechno,
jsem rád za tuto komunitu,
a snad nám to ještě dlouho vydrží.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.