• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Bubajs

Aktivní člen
Takže... asi si říkate...
Proč?
Jednoduše - stalo se to včera. Hráli jsme s kámošem na GameTeamu EggWars, který byly jako obvykle narvané hackerama co na vás nadávají že jste je podkopali na 6 bloků (Bylo to na pět, držel jsem shift :D) NO, a hra s hackerama není hra - chtěli jsme teda jít na CM. No, a mě to říká "Invalidní session try restarting your game". No restartoval jsem - znovu invalidé. Restartnul jsem komp - zapnu MC - a... no... víte... :D napsalo mi to že mě to nemůže lognout za Bubajse. Nu, dal jsem tam heslo, e-mail, spustil, NIC invalid password dal jsem tam Bubajs a heslo, NIc. pokusím se to vyřešit. ;)

Ponaučení
Nestahujte si WINDOWS 10!!!

Tito lidé
Patřili k mejm TOP 5: @JacobSK_ @Číp @rulgaming @CrazyShann_Cz @F3ry

Ale na webu budu!
Nebojte :)

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Takže... asi si říkate...
Proč?
Jednoduše - stalo se to včera. Hráli jsme s kámošem na GameTeamu EggWars, který byly jako obvykle narvané hackerama co na vás nadávají že jste je podkopali na 6 bloků (Bylo to na pět, držel jsem shift :D) NO, a hra s hackerama není hra - chtěli jsme teda jít na CM. No, a mě to říká "Invalidní session try restarting your game". No restartoval jsem - znovu invalidé. Restartnul jsem komp - zapnu MC - a... no... víte... :D napsalo mi to že mě to nemůže lognout za Bubajse. Nu, dal jsem tam heslo, e-mail, spustil, NIC invalid password dal jsem tam Bubajs a heslo, NIc. pokusím se to vyřešit. ;)

Ponaučení

Tito lidé
Patřili k mejm TOP 5: @JacobSK_ @Číp @rulgaming @CrazyShann_Cz @F3ry

Ale na webu budu!
Nebojte :)
jéj.. maj sa.. určite sa to vyrieši :)
neboj.. :)
( a ak chceš označiť F3ryho, je to @F3ryCZ :D)

#NoHaxJustDeadBush

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Windows 10 za to nemůže, to jste vážně tak natvrdlý?!?

MrVolvo

Velmi známý člen
win 10 za to nemôže, čo by to malo s tým? :D

aj mne sa to už stalo, ja som si stiahol znovu Minecraft, prihlásil sa tam, a už mi server išiel..
neviem či ti to pomôže čo som ja robil, dúfam :D
ale ak máš warez account, tak pomôcť neviem..

Keyio

00:00 AM
Neměl jsi přeplou klávesnici, nebo zapnutý Caps lock? Pochybuji, že by někdo takhle fiknul přihlašovací údaje.

Nellísek

Aktivní člen
Já mám novej PC a už tam rovnou byl nainstalovanej windows 10, stáhla jsem si MC na originálním MC webu a šlo mi to normálně :D takže to není chyba windows 10.

Bubajs

Aktivní člen
No ok, možná to nebyla chby Windownsu, ale co potom? Caps to nebyl, na ten si dávám bacha :D

btw

Nellísek to prase xD

#NoHaxJustDeadbush

iJuhan

Velmi známý člen
(facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm)

P.S.: Windows 10 a to, že ti nejde MC nemá nic společného (facepalm) (facepalm) (facepalm) (facepalm)
P.P.S.: Ano, četl jsem si to pod tím

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.