• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Excelim

Aktivní člen
Jak už stojí v názvu, tak i já jsem se rozhodl to zabalit. Nejsem nějak moc dlouho v AT nebo někdo výjimečný, ale to, že odchází skoro všichni ti, co mi zpříjemňovali hraní, mi zasadilo citovou ránu ... Moje aktivita také nebyla výborná a tak přenechám mou pozici někomu jinému, lepšímu ... Škoda no ... Waku, pokračuj dál v tom, co děláš ... Děláš to úžasně ... Tohle je jen mé rozhodnutí ...

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Sice jsem tě z počátku nemusel ale pak se ukázalo že jsi dobrej helper :( a už další člen a-teamu odchází. to je hrozně moc špatně! :(

FilipVI

Moderátor webu
Tohle je pro mě úplně největší rána.
Byl si můj úplně první člověk ve friendlistu. Měj se a doufám,že s CM nekončíš. A pokud ano tak mi aspon někdy napiš. Zahrajem si :333

Flafy_

Hladový Builder
Další.. No jo.. Tak uvidíme jestli se najde někdo lepší než ty.. Byl jsi super helper ale také super majitel svého serveru.. Nezbývá mi nic jiného než přát ti hodně štěstí v životě.. Třeba se zase jednou setkáme :)

xYuriiChan

Velmi známý člen
To už si děláte srandu ne.. další výborný AT jde pryč.. :/ Pokud půjde dalších a dalších.. tak.. co vám je lidi.. tak hodně štěstí Excelíku v životě.. :( ;(

P

PVNST

Návštěvník
Já nepůjdu dobrovolně třebas :p Mě byste se tak lehce nezbavili :D

Měj se Excelimouši, Tvl vy jste všichni vocasové :D ... No co, tak se měj v RL dobře :D Co víc ti k tomu mám asi tak napsat -.-

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.