• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Asi Vám to príde čudné že sa k tomu vyjadrím zrovna ja, ale musím si vyliať srdce a officiálne túto "aféru" ukončiť

Ako prvé začneme tou sťažnosťou, veľa ľudí ma za to malo rado a niektorí zase nie. Ale aký to malo dopad?
Veľa ľudí mi písalo že To je ten čo vyrazil PVNSTA! Lidi na nej, Kvôli tebe nie je PVNST admin! apod.
Oni si asi neuvdeomili že PVNST písal že by odišiel, že musí štdovať atď. ďalej ste si neuvedomili že PVNST by bol i tak vyrazený za nejakú blbosť. Pretože ho mal Wake plné zuby (To Chápem)

Potom sa na neho valila kopa nadávok a urážok. Určite mu nebolo príjemne po tomto incidente a možno sa cíti zle z tých nadávok aj teraz. Bolo to asi moc, pochopitelne. Nemuseli sme si z neho robiť až takú srandu. Tiež by som sa necítil dobre keby na mňa vyšlo iba Ty si hlupák, Egoisto,
Nemuseli sme mu tie nadávky písať až tak...

ďalej sa objavilo video Flejmím PVNSTA (To video tu z nejakých dôvodov nedám) kde to bolo až moc..
Toto je odkaz pre Benyho, keď chceš robiť parodie..Neobúvaj sa do niekoho reálného. môže to dopadnúť ako kyberšikana, Pri prvom som sa aj zasmial ale.. tu už to ani nebolo ono a nepáčilo sa mi to.. bolo to už dosť.. :D

Nakoniec by som chcel officiálne túto aféru uzatvoriť, Vieme že PVNST urobil veľa dobrého.. ale i zlého (v poslednej dobe) a určite si on nezaslúži toľko pozornosti čož on očividne chce. Navrhujem preto aby sa o tomto už konečne prestalo rozprávať lebo už toho mám dosť.

Dávajte čo chcete, či už disliky, lajky.. mne je to jedno. povedať som to musel.

Musel som napísať to čo som si myslel.
ďakujem za prečítanie
Krásny deň

-Džejkob

Eidan_Obecny

Hermelín jak má být! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PVNST má co mu patří! Měl jsem ho rád ale poslední dobou se hodně změnil. :( Už mě z něj jebe i na YT furt se přiživuje na Mišhovy a jako že já ho moc nemusim.

Delfik

Člen
Souhlas !! poslední dobou to bylo fakt moc..
Tady je někdo moooc chytrej. Podívej se co si mu psal na profil.
Pokud se to lidem nechce hledat, tak vám to hodim do "citace" :
Tady ti pomůžou bohnice.cz
Zajímavé že potom, co jsme se vyjádřili s Aywym, Bobem a dalšíma, tak zase spousta lidí začíná obracet názory.

Uzamykám.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.