• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

amiknick

Člen
Nazdar,tu bych se chtěl trošku rozepsat a vyjádřit vám díky.

-Na CraftMánii hraji již nějaký ten pátek a tak sem se rozhodl to tady ukončit.Byly jste opravdu suprová parta dříve i teď.Dnes již začínám novou kapitolu svého života.Někdy jsem byl trošku hrr ale tak to u mě bývá,jsem nervák to už u mě nikdo nezmění.Má jediná omluva směřuji k Wake.
Sorry,v posledních dnech sem se nedokázal ovládat a vyvrcholilo to dneškem.Ujela mě huba a cením si toho že si mě ještě nedal ban.

MrWakeCZ-Jsi dobrý člověk,drž se toho.Určitě neskonči s CM jen kvůli takovým jakým jsem já :)
Tenhle server má jistě budoucnost za chvíli to bude úroveň Hypixelu nebo MinePlexu.
MineBobCZ,BobManCZ- Kámo,ty jsi suprovej člověk.Jsi pohodář a nic neřešíš tebe jsem si dost oblíbil.
I když jsem jednu dobu proti tobě měl nějaký roupy nakonec si byl stejně pořád dobrej kámoš :)
Sprajtiik-Tak ty jsi legenda hošku :) Nechápu co jsem v tobě našel,ale byl jsi neuvěřitelně náládovej :)
Pamatuji si na naše společný eventy,se spyrem atd.. :) Doufám že na tebe nikdy nezapomenu,byl jsi něco jako minecraftovej brácha :)
SpyroSVK-O tobě jsem věděl že budeš admin.Furt si mi psal jak se ti libí náš kolektiv atd.Jsi dobrej pracant a jsi ochotnej :) Je s tebou sranda.Určitě se drž CM.
Misery96-Tak tebe si ještě pamatuju za dob admina :D Furt si mě otravoval když jsem byl admin a teď já otravoval tebe :) Myslím že jsi taky dobrej pohodář :) A nezapomeň si koupit to nový auto :D
Nedzdo-Tebe znám :D Píšu tě sem pro tvojí hodně velkou motivaci.Zahřálo mě u srdíčka jak si mě napsal že kvůli mě si měl motivaci větší a větší se dostat do AT.Moc jsem s tebou srandy nezažil ale snad někdy se zas potkáme :)
PVNST-Tebe si spíš pamatuju jako bojovníka než jako admina.Moc jsme se nebavily hihi :) Teď si mě opravdu dokázal že jsi adminem právem :)
CheapTV-No,nedá se říct že jsme si úplně neznámý :) Jeden čas jsme se na plug.dj bavily jinak nic moc.Ale dá se řict si taky fajn člověk :) Drž se.

Toť vše.Možná jsem na někoho zapomněl ale teď si nevzpomenu.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.