• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Petanek_CZ

Aktivní člen
Milý hráči a AT... :)

dnes se stalo znova to, co už kdysi dávno a to, že jsem dostal opět ban za AutoClicker u xp farmy na Skyblocku. Autocliker používám z toho důvodu, že opravdu nechci klikat neustále u farmy a ničit si tak zbytečně myš. U této činnosti jsem bohužel usl a vzbudil se až 5 minut poté, co jsem dostal perma ban. Ale to už je moje chyba. Jen mě mrzí, že některé činnosti, které jsou dle mého názoru horší (s dopadem na ostatní hráče), jsou tu trestány méňě jak autoclicker, který v podstatě nemá na nic extra vliv. To je například vulgarita a podvody mezi samotnými hráči.

Takže tu asi dnešním dnem končím s perma banem a opravdu už asi nemám chuť znova a znova vysvětlovat toto mé konání, abych dostal unban. Před několika dny jsem se na SKyblocku v is level vyšplhal na příčku nejvyšší a tak snad můj is na této špičce ještě chvíli vydrží, než jej někdo překoná. :)
Začínám tedy hledat asi Skyblock na jiných českých serverech. Kdo by měl zájem se mnou začít hrát jinde, tak mě můžete kontaktovat, ať už zde, na discordu a nebo přes skype (peetaaneek),

Také nedávno jsem byl AT osloven, zda k nim nechci do týmu. Tímto je mé zvažování vlastně vyřešeno a rád bych zde napsal alespoň pár názorů na některé členy AT. Berte to jako můj názor. každý s nim nemusí souhlasit. :)

MrWakeCZ
Majitel serveru, který má někdy své dny. :) Sám znám kolik starostí má majitel serveru se serverem (pár let jsem byl spolumajitelem jednoho TOP10 českého serveru) a tak se možná ani není čemu divit. :) Je vidět, že práva na server nechce s nikým dělit, protože asi svým členům moc nedůvěřuje. Sám bych jednal asi stejně, pokud bych dotyčně osobně neznal. :) Snad se mu podaří server držet v určité kvalitě i nadále a nebude zaslepen některými členy AT? kteří se mu snaží lézt do určitých míst. :)

_yyySepii
Admin, který se rychle z hráče vyšplhal na post hlavního admina. Mezi většinou hráči (mladších hráčů) se stal rychle oblíbený hlavně jeho hádankami, o kterých jsem již kdysi psal. Tito hráči májí strašně rádi, když můžou každou chvíli něco dostat a proto se není ani čemu divit. Takže většina má na něj pozitivní názor, bohužel já mezi ně nepatřím. Přijde mi, že Sepii prvně koná než by prvně popřemýšlel nad svými "činy", zda se nedají řešit jinak.

Dykol
S tímto adminem jsem se moc do konfliktu/kontaktu nedostal, ale dle jeho chování na serveru je docela v pohodě. :)

MrProchyCZ
Jeden z mála lidí v AT, který svou "práci" dělá hlavně hlavou a zdravými úvahami než stroze trestat dle tabulek a honit si tak triko, že mám víc banů, warnů,... než ostatní. Jeho práce s hráči není tak tolik vidět, což je bohužel škoda. Jen tak dál Prochy. :)

Amibaer_
Podobný názor jako na Dykola. V pohodě. :)

Liturkey
Také pohodový helper. :)

Majkyyy
Někdy také náladový helper, ale většinou v pohodě. :)

ZipslandHD
Zip je prostě Zip. :) Přijde mi, že máme hodně podobné názory na dění na serveru. :) Rozumný helper. :)

Ropacint
Když jsem začínal na serveru, tak to byl první v té době ještě admin, se kterým jsem se dal do řeči. Od té doby jsme se dál už nějak nebavili, ale mohu říct, že má taky rozumné a lidské názory a jednání. :)

...s ostatními členy AT jsem se tolik nedostal do styku a proto na ně nebudu psát svůj názor.

Takže tímto nejspíš mé působení na CM končí (pokud si to AT nerozmyslí) a má dlouhodobá pouť začne někde jinde. Pokud tedy chce, tak napište a můžeme začít hrát spolu, jestli budete mít zájem. :)

Mějte se všichni famfárově. :) Pracující přeji, ať si užijí pohodový víkend a školou povinným hráčům, ať si užijí zbytek prázdnin. :)

Petanek_CZ

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
dnes se stalo znova to, co už kdysi dávno a to, že jsem dostal opět ban za AutoClicker u xp farmy na Skyblocku. Autocliker používám z toho důvodu, že opravdu nechci klikat neustále u farmy a ničit si tak zbytečně myš. Jen mě mrzí, že některé činnosti, které jsou dle mého názoru horší (s dopadem na ostatní hráče), jsou tu trestány méňě jak autoclicker, který v podstatě nemá na nic extra vliv.
Půjdu do tebe bez pardonu.
Myslíš si, že je to v pořádku? Používat autoclicker? Vstekáš se tu že jsi dostal ban ale zcela oprávněně. Přečti si pravidla. A že to ne nic extra nemá vliv. Kurňa a co ty hudáci co tam 2-3 hodiny stojej a klikaj jak o život aby měli peníze a ty si prostěak ten největší idiot kterek na všechny kašle zapneš AC. Na všechny koukáš zhora a jen si stěžuješ, když něco provedeš, a musíš nést následky. A "ničit si tak zbyteče myš". Posloucháš se někdy? Co to k sakru meleš. Kolik lidí si takhle zničilo myš? Hoooodně, ale ty aby jsi se náhodo tý myši nedotkl a nepoškrábal jí si zapneš AC. Skonči si, mě rozhodně s tou svojí arogantrostní chybět nebudeš. ;)

Petanek_CZ

Aktivní člen
Půjdu do tebe bez pardonu.
Myslíš si, že je to v pořádku? Používat autoclicker? Vstekáš se tu že jsi dostal ban ale zcela oprávněně. Přečti si pravidla. A že to ne nic extra nemá vliv. Kurňa a co ty hudáci co tam 2-3 hodiny stojej a klikaj jak o život aby měli peníze a ty si prostěak ten největší ***** kterek na všechny kašle zapneš AC. Na všechny koukáš zhora a jen si stěžuješ, když něco provedeš, a musíš nést následky. A "ničit si tak zbyteče myš". Posloucháš se někdy? Co to k sakru meleš. Kolik lidí si takhle zničilo myš? Hoooodně, ale ty aby jsi se náhodo tý myši nedotkl a nepoškrábal jí si zapneš AC. Skonči si, mě rozhodně s tou svojí arogantrostní chybět nebudeš. :emoji_wink:
Osobně mi nepřijde, že bych se tady někde nějak vztekal. Ale beru to jako tvůj názor. Asi bys mě musel znát osobně, abys viděl, že jsem až příliš klidný člověk a nic mě nijak nevyvede z míry. :) MC je pro mě hra, kde se jdu jen po práci odreagovat a případně pokecat s některými hráči. Proto jsem se tu chtěl také alespoň rozloučit, protože ve hře už tu příležitost mít nejspíš nebudu.

Nicméně tvůj názor beru. Nechtěl jsem svým příspěvkem nikoho pobouřit, ale jak vidím, tak u tebe se mi povedl pravý opak.

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Osobně mi nepřijde, že bych se tady někde nějak vztekal. Ale beru to jako tvůj názor. Asi bys mě musel znát osobně, abys viděl, že jsem až příliš klidný člověk a nic mě nijak nevyvede z míry. :emoji_slight_smile: MC je pro mě hra, kde se jdu jen po práci odreagovat a případně pokecat s některými hráči. Proto jsem se tu chtěl také alespoň rozloučit, protože ve hře už tu příležitost mít nejspíš nebudu.

Nicméně tvůj názor beru. Nechtěl jsem svým příspěvkem nikoho pobouřit, ale jak vidím, tak u tebe se mi povedl pravý opak.
Nejvíc mi vadí ten AC

Zubek

Zubík :3
Tvoje mínus, to je stejné, jako bys byl ve škole, a měl tam notebook a řekl byl nechci si poškrábat pero na psaní :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.