Dykol
Odpadlík
Zdravím všechny hráče, AT a jiné čtenáře tohoto tématu. Vím, píšu to velmi nevhod, vzhledem k tomu, že toto není moc podstatné téma, ale proč bych se vás nezeptal žejo.. Většinou když něco přidám do Off-topicu, tak to málokdy má hlavu a patu, ale dnes tomu tak skutečně (snad) je! Jde o to, že náš hlavní Žurnalista a zpovědník @MercyCZ již nadále rozhovory dělat nechce, zdůvodnil to tak, že na to již nemá tolik času a hlavně ho to již nebaví. Co to znamená? Konec rozhovorů, žádné zpovídání a nebudeme o nikom už nic vědět? Možná ano, možná ne. Jelikož když jsme se s adminem @Ropacint doslechli tuto informaci a následně jsme to v AT chatu řešili s ostatními, tak RúP plácnul to, že bychom to mohli převzít (Já a RúP). Já nebyl vůbec proti a tak jsem jeho návrh přijal. A nyní jsem zde, abych se vás zeptal na váš názor. Chtěli byste, aby byli 2 zpovědníci, či bohatě stačí 1, nebo dokonce rozhovory úplně odpískat? Chceme s RúPem vidět, jaký na to máte názor vy. Nemusí to dopadnout vůbec podle toho, co bude převládat, nebo naopak ano.. Je to spíše takové čistě informativní téma pro mě a RúPa :emoji_slight_smile: Samozřejmě je možné a plně si uvědomujeme, že se vám to nebude každému líbit, jelikož to nebude stejné jako od Mercyho, každý jsme jiní a každý máme svůj vlastní styl.. Proto vás prosím (pokud se to vůbec uskuteční) o kapku tolerance, protože v tom nebudeme hned tak zaběhlí, jako byl Mercy. Zpovědníci se vystřídáli mám pocit už 3 (R3pl1, Brancesko, Mercy). Možná jsem na nějakého zapomněl, ale nemohu si pamatovat vše. Hlasujte prosím v anketě :emoji_slight_smile: Děkuji, Dykeš.
Naposledny upraveno: