• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

enzeus_anx

stejně jsem vás neměl rád :D
haha zákeřný clickbait, Sekainoowari?! tabun.. III.
Část třetí
Ze života Ai
Dost k mému mládí. Co se týče té poslední události, odměnu jsem dostal, ale jen nějaký malinký obnos. Z Ookamiho se vyklubal démon a vlkodlak, Shikki utekla zpět do hlubokých lesů. Už jsem je neviděl. Za svůj život jsem potkal hodně lidí, hodně démonů, ale směsici obou jen vzácně. Randori Ai. Její příběh je znám v celé zemi. Naše městečko je slavné díky její maličkosti, narodila se tu. Jak to tak bývá, každý tu má těžké začátky. To nebyla výjimka ani pro mladou Ai, která nikdy nepoznala otce, tak ji vychovávala matka v jednom chrámu za městem. Ai byla vždycky taková skromná a stydlivá. Jako kluk jsem ji zahlédl málokrát. Když vyrostla, parta zuřivých démonů vyvraždila celý chrám, včetně její matky. Ai šla zrovna pro vodu do studny, takže se tomu vyhla. Když se vrátila, jako by z ní život vyprchal. Do své dospělosti byla v místním sirotčinci. Byla známá jako "přeživší kaitsunského masakru". Děti a později lidé se jí vyhýbali, jelikož byla zvláštní. Od své plnoletosti působila chladně a tajemně. Zbledla a po městě chodila jako tělo bez duše. Než město opustila, chodívala denně několik kilometrů k pozůstatkům chrámu, který byl z náboženských důvodů zbourán. Když se lidé o Ai dozvěděli pravdu, zděsili se. V den své plnoletosti do sebe za pomocí jednoho temného rituálu vpustila déona známého jako Eren. Byl to Démon Nicoty, jeden z nejsilnějších. Chtěla se stát silnější a pomstít se těm zuřivým démonům, co ji zabili matku. Když Eren ovládal její tělo, nikdo si toho nevšímal. Chovala se zcela normálně. Nikdo netušil, že s Erenem svádí vnitřní psychický souboj o tělesnou nadvládu. Úžasné je, že to Ai vyhrála. Vyhnala kontrolní část Erena zpět do Nicoty a ponechala si jeho sílu. Ai byla jediný člověk, jenž se nechal ovládnout démonem, aby se mohla pomstít. Erenova moc byla natolik silná, že dokázal povolat portál do jejich světa. Ai neváhala a okamžitě tak učinila. V jednom démonském obchodu se zbraněmi odcizila bojovou naginatu, dostala se do sídla vrahů a všechny zničila. Nepřežil nikdo. Ai se poté zabydlela ve světě démonů, jelikož jak sama prohlásila, taková zrůda k lidem nepatří. Přísahala, že do lidského světa se vrátí jen tehdy, když unikne nějaký velký, silný a zlý démon. Od té doby o ní nikdo neslyšel. Tento příběh putuje naší zemí už nějaké dva, tři roky. Někteří tomu věří, jiní nikoliv. Avšak se najde i někdo, kdo nevěří na samotné démony. Já Ai znal. Já tomu věřím.

... > Konec vyprávění <

Temný šedočerný oblak zahalil půlnoční svit bledého úplňku. Zákeřný vítr třásl listím stromů a ve městě vyhasnula poslední svíce. Až na pouliční světla byla tma. Vítr stále zvyšoval na intenzitě až nedal některým měšťanům spát. První kapky padly na tmavě červené střechy domů. Hustý déšť započal. Několik měšťanů rozsvítilo lucerny ve svých domech a pohlédli na verandu, aby věděli, jak to venku vypadá a zda-li jim to nepoškodí markýzy stánků. V dáli šel vidět první blesk. Nebyl to jentak ledajaký blesk, nýbrž byl rudě zbarven. Nebyla to ani ledajaká bouře. Něco velkého přicházelo. Hromy bouchaly kolem města i za ním, déšť nabíral na hustotě, polámal slabší květiny zahrad tradičních domů. Po hodině vše ustalo. V lese se u seskupení Velkých Kořenů utvořilo něco velice zvláštního. Absolutní tma o velikosti velkého obchodního povozu se zjevila jakoby nic. Měla tvar perfektní koule. Z té prázdnoty po chvíli vyšla temná osoba zahalena v tmavé kápi a černém obleku. Namířila si to přímo do města k domku, kde právě spočinul jeden mladý muž. Avšak on nebyl zas tak obyčejný. Byl to Vuihiru Liife, jeden z posledních, co dokáží ovládat vítr. Osoba zaklepala na shoji. Liife vyskočil ze své postele, jako kdyby se z noční můry probudil. Vyběhl na chodbu a otevřel. Temná osoba vstoupila lehkým krokem dovnitř a sundala svou kápi. Pod ní se celou dobu skrývala mladá dívka s blond vlasy a bledou tváří. "Jmenuji se Randori Ai a ty budeš jistě Liife."
"Ano, to jsem. Slyším dobře? Randori Ai? Dívka, jenž se nechala pohltit temnotou kvůli pomstě?"
"Nevytahuj historii. Slyšela jsem, že máš moc. Moc natolik silnou, aby jsi zastavil silnějšího démona."
"Možná..." nejistě odvětil Liife.
"Žádám tě o pomoc." vyřkla zoufale Ai. Liife Ai pobídnul k tomu, aby se posadila do vedlejší místnosti. Donesl jí zbytek saké co mu zbylo ze dne.
"Jsi si opravdu jistá, že chceš mou pomoc? A že nějakou vůbec potřebuješ?"
"Eren nabral sílu a vrací se zpět do světa lidí. Pro svou druhou část. Chce mě zabít."

Pozn.: Shoji = japonské tradiční posuvné dveře

Saké = japonské označení pro alkoholický nápoj (víno, vodka) nejčastěji je myšlen nápoj kvašený z rýže

Naposledny upraveno:

enzeus_anx

stejně jsem vás neměl rád :D
Ten název je pěknej kopírajt.. JAko keby Jo Nesbo neexistoval co voe
ok takže když to pojmenuju babička nebo sněhulák tak to taky bude kopirajt ok

Edit: žádné jiné konce světa neznám, ale z kontextu jsem si vyhledal že to jest knížka pro děti

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.