• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Jardoismus

Autobusák
Zdravím všechny,
již podle názvu poznáte, že končím, ano, je to opravdu tak, už není není nic, co by mě na MC nebo CM drželo, před tím, mě nabavilo MC, ale držely mě vaše otázky, ze kterých jsem měl radost, že můžu pomoct někomu, koho ještě MC baví, po nějaké době se stavy otázek na příkazy apod. snížily asi tak o polovinu, což už pro mě není důvod zůstávat u MC. Minecraft mě před tím bavil, ale já to s ním přehnal, a teď už mě nabaví, poslední dobu mě drželi Vaše otázky, kterých je méně a méně. Poslední dobu helperování jsem zůstaval na survivalu a z nudy výjimečně někam jinam (Creative, SB, Prison).

Tímto se s Vámi loučím, na Minecraftu už mě neuvidíte, na webu ani nevím ...
Žádám Wake, o odebrání práv ...

krtekCZ

Lopatka
Jedna otázka: myslíš to vážně? Aby to zase nebyl spam fórka. Jestli ano, přeji Ti hodně úspěchů a krásných vztahů v životě. :)

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
No tak počkat... Ty jsi se před týdnem stal helperem, a za týden to vzdávaš ? Nechápu logiku těch, který mají tú šanci být v AT, a hned odejdou.... No dobře, tohle stejně nemá cenu, měj se a ať se ti daří :)

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Nevím proč to tak rychle vzdáváš. Hraj minihry, najdi si přátele na pokec atp. Navíc jsi v AT, tak nevím proč končíš.
Jako helper vím, že je někdy málo otázek, ale pokud si zvykneš tak není tak obtížné hrát i bez dotazů. Za mě Hraj dál !

P

PVNST

Návštěvník
Bože -.- ty jsi nějaký zakomplexovaný Pavouku ...

No měj se. Čau.

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
LOL myslím že smajlíky mi změníš názor? D: já jsem tvrdohlavý já si za svým názorem stojím :D

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
to není kravina, to je můj názor :D nechci se hádat .... prosím tě

Delfik

Člen
Nevím, no. Helperem jsi možná měsíc a už odcházíš.. Každopádně se měj a ať se daří aspoň v reálu.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.