• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Nerdy42

Developer
Developer
Zdravím,
chci vám jen oznámit, že končím v AT.
K tomuto kroku mě vedlo hned několik věcí, ale nechci to tu rozebírat.
Prosím @MrWakeCZ o odebrání práv na serveru i na webu.
Mějte se. Nerdy42 :)

Flafy_

Hladový Builder
Wat?
Proč odcházíš.. Majgat... No nic jako u ostatních .. Byl jsi super helper a přeji hodně štěstí do života..

Flafíík :)

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Proč sakra do 24h???
Já vás nechápu... Píšete jaký máte na mě názory... A teď zase odcházíš ?
Chtěl bych si zkusit rolu helpera, zda je to fakt takové na smrt, ale myslím že vůbec ne. Nevím jakej máš důvod, ale ja bych se tak rychle nevzdal. To je totální blbost. Můžu říct jen (facepalm)
BTW už je to psaní že "Odcházim od Helpera" trapnejší, než když sem dělal to hlasování zda mám odejít. No prostě to je blbost.

Nerdy42

Developer
Developer
Já vás nechápu... Píšete jaký máte na mě názory... A teď zase odcházíš ?
Chtěl bych si zkusit rolu helpera, zda je to fakt takové na smrt, ale myslím že vůbec ne. Nevím jakej máš důvod, ale ja bych se tak rychle nevzdal. To je totální blbost. Můžu říct jen (facepalm)
Já neodcházím kvůli tomu, že je pozice Helpera náročná... to vůbec není. Mám jiné důvody....

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Mě osobně jsi trochu překážel :D Ale ať se daří. Poslední dobou každý po půl měsíci nebo měsíci odejde takže žádná novinka.. R3plík

P

PVNST

Návštěvník
Takhle... Pokud někdo žádá o post ve vedení, měl by si dopředu rovnou promyslet, zda si toho bude vážit, nebo s tím po měsíci skončí. Tyhle harapetinky s tím, jak každý jéé nový helper a hned odejde mě nebaví fakt ...

A zajímal by mě ten důvod, děkuji.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.