• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Áno, je to tu. Koniec našich najoblúbenejších dní v roku : Prázdnin. Bolo to 2 mesiace, za tú dobu sa CM úplne zmenila, samozrejme k lepšiemu, pridali se 3 nové super minihry, a ktovie čo ešte xD Teraz ide škola, ktorú si skoro nikdo neprial, až na niekolko jedincov ktorý majú školu radi :D

A teraz by som mal k pár ludom komenty:

@MrWakeCZ Najlepší majitel, akého som kedy videl, v CM robí skvelé pokroky, zlepšuje ju, až tak moc, že je tak skvelá. ďakujem ti moc moc moc že ťa niekedy napadlo vytvoriť CM :)

@Cheap_ Skvelý admin, ďakujem ti za všetky bannery, profilovky, a všetky tvoje tvorby, mám ťa moc rád, a dúfam že ešte niekedy spravíme BB na crea :p

Za all helperov :p :D
Ako vidím, plníte si prácu ako si ju plniť máte, ste dobrý a slušný :)

@BobmanCZ Naša slávna legenda, admin, a v dávnosti aj helper. Tiež si super admin, plníš si svoju prácu na 100% a dakujeme, že tu si :)

@zuzik92 Moc se neznáme, řekl bych vůbec, ale vím že jsi fakt dobrá adminka :)

Builderi: No vy naši stavitelia ! :D Staviate krásne stavby, ja by som to tak nepostavil ani za 100 rokov, chválim vás :)

@Nedzdo mám ťa vo friends, aj keď sa moc nepoznáme, viem že si fajn chalam a dobrý admin :)

@Flafy_LP Tebe mám tky vo friends, a tky vím že jsi moc dobrý admin :)

@PVNST To si ty náš pvpčkár, skvelý admin, a aj skvelý človek :)

A pro full A-Team: Jste skvělý, plníte si svou práci výborně, neznám jinej server kde je tak skvělej A-Team, jste prostě skvělý :*

A nakonec, chci jěšte něco říct k serveru.

Cm je skvělý server, jo jsou tady i Cheatery, Kidy, a ostatný otravy, ale z pomocí našeho AT se to vždy vyřeší :)

To je vše co jsem chtěl k prázdninám, a přeji vám krásnou školu, ať nachytáte dobrý známky :p :D

Cheap_

(・∀・ )
Jů, děkuju, to mě velmi potěšilo. Jsem rád, že jsi s bannery, apod. spokojen a BB již nemusíme dělat na Creativu, když tu na to máme server, ale chápu Tě. Tam to má svoje kouzlo. :D :)

Fialka♡

Velmi známý člen
:) sranda ako si vás teraz hráči budú vážiť... Dojemne ale škoda že škola začína (nailbiting)(nailbiting)(nailbiting)(nailbiting)(nailbiting)(nailbiting)(nailbiting)(nailbiting)(nailbiting)(nailbiting)(nailbiting):'(

P

PVNST

Návštěvník
Díky :3 Njn školu budeme muset většina z nás nějak ten rok přežít. Tak naštěstí máme CM, místo kde se dá odreagovat a zabavit :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.