MrRiox
Jednou tě budu vlastnit.
Áno, je to tu. Koniec našich najoblúbenejších dní v roku : Prázdnin. Bolo to 2 mesiace, za tú dobu sa CM úplne zmenila, samozrejme k lepšiemu, pridali se 3 nové super minihry, a ktovie čo ešte xD Teraz ide škola, ktorú si skoro nikdo neprial, až na niekolko jedincov ktorý majú školu radi
A teraz by som mal k pár ludom komenty:
@MrWakeCZ Najlepší majitel, akého som kedy videl, v CM robí skvelé pokroky, zlepšuje ju, až tak moc, že je tak skvelá. ďakujem ti moc moc moc že ťa niekedy napadlo vytvoriť CM
@Cheap_ Skvelý admin, ďakujem ti za všetky bannery, profilovky, a všetky tvoje tvorby, mám ťa moc rád, a dúfam že ešte niekedy spravíme BB na crea
Za all helperov
Ako vidím, plníte si prácu ako si ju plniť máte, ste dobrý a slušný
@BobmanCZ Naša slávna legenda, admin, a v dávnosti aj helper. Tiež si super admin, plníš si svoju prácu na 100% a dakujeme, že tu si
@zuzik92 Moc se neznáme, řekl bych vůbec, ale vím že jsi fakt dobrá adminka
Builderi: No vy naši stavitelia ! Staviate krásne stavby, ja by som to tak nepostavil ani za 100 rokov, chválim vás
@Nedzdo mám ťa vo friends, aj keď sa moc nepoznáme, viem že si fajn chalam a dobrý admin
@Flafy_LP Tebe mám tky vo friends, a tky vím že jsi moc dobrý admin
@PVNST To si ty náš pvpčkár, skvelý admin, a aj skvelý človek
A pro full A-Team: Jste skvělý, plníte si svou práci výborně, neznám jinej server kde je tak skvělej A-Team, jste prostě skvělý :*
A nakonec, chci jěšte něco říct k serveru.
Cm je skvělý server, jo jsou tady i Cheatery, Kidy, a ostatný otravy, ale z pomocí našeho AT se to vždy vyřeší
To je vše co jsem chtěl k prázdninám, a přeji vám krásnou školu, ať nachytáte dobrý známky
A teraz by som mal k pár ludom komenty:
@MrWakeCZ Najlepší majitel, akého som kedy videl, v CM robí skvelé pokroky, zlepšuje ju, až tak moc, že je tak skvelá. ďakujem ti moc moc moc že ťa niekedy napadlo vytvoriť CM
@Cheap_ Skvelý admin, ďakujem ti za všetky bannery, profilovky, a všetky tvoje tvorby, mám ťa moc rád, a dúfam že ešte niekedy spravíme BB na crea
Za all helperov
Ako vidím, plníte si prácu ako si ju plniť máte, ste dobrý a slušný
@BobmanCZ Naša slávna legenda, admin, a v dávnosti aj helper. Tiež si super admin, plníš si svoju prácu na 100% a dakujeme, že tu si
@zuzik92 Moc se neznáme, řekl bych vůbec, ale vím že jsi fakt dobrá adminka
Builderi: No vy naši stavitelia ! Staviate krásne stavby, ja by som to tak nepostavil ani za 100 rokov, chválim vás
@Nedzdo mám ťa vo friends, aj keď sa moc nepoznáme, viem že si fajn chalam a dobrý admin
@Flafy_LP Tebe mám tky vo friends, a tky vím že jsi moc dobrý admin
@PVNST To si ty náš pvpčkár, skvelý admin, a aj skvelý človek
A pro full A-Team: Jste skvělý, plníte si svou práci výborně, neznám jinej server kde je tak skvělej A-Team, jste prostě skvělý :*
A nakonec, chci jěšte něco říct k serveru.
Cm je skvělý server, jo jsou tady i Cheatery, Kidy, a ostatný otravy, ale z pomocí našeho AT se to vždy vyřeší
To je vše co jsem chtěl k prázdninám, a přeji vám krásnou školu, ať nachytáte dobrý známky